Guardiola, Beşiktaş'ın yıldızına kafayı taktı

Düzenleyen:
Guardiola, Beşiktaş'ın yıldızına kafayı taktı

SPOR Haberleri

Gelecek sezondan itibaren Manchester City'i çalıştıracak olan Pep Guardiola, Beşiktaşlı Mario Gomez'in transfer edilmesi talimatını verdi.

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, attığı goller ve performansıyla sadece Alman milli takımına geri dönmedi aynı zamanda pazarını da genişletti. Geçen sezon Fiorentina'da beklentilerin altında kalan, bu sezon ise siyah beyazlı formayla ligde 19 gole ulaşan ve gol krallığı yarışmasında lider olan Gomez ile Premier Lig'in güçlü takımları ilgileniyor. Bunlarından başında gelecek sezondan itibaren Pep Guardiola'yla çalışacak olan Manchester City geliyor.

GOMEZ'İ LİSTEYE YAZDI, MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Alman mantalitesini ve disiplinine sadık olan oyuncuları tercih eden Katalan teknik direktör, yükselen performansının yanı sıra disiplinli olması nedeniyle de Mario Gomez'i yeni takımına götürmek istiyor. Guardiola, Cityli yöneticilerle yaptığı son toplantıda forvet mevkiinde alternatifleri çoğaltmak adına Gomez'in de listeye alınmasını istedi. Futbolcunun temsilcisi Uli Ferber'le de bir görüşme yapıldı.

Guardiola, Beşiktaş'ın yıldızına kafayı taktı

CITY'NİN 5 FORVETİ VAR

Manchester City'in şu anda kadrosunda 5 tane forvet bulunuyor: Sergio Agüero (Real Madrid'e transferi söz konusu), Wilfried Bony, Edin Dzeko (Roma'da kiralık oynuyor) Kelechi Iheanacho, Stevan Jovetic (Inter Milan'da kiralık oynuyor).

TOP MARIO GOMEZ'DE 

Beşiktaş'ın, sezon başında kiralık olarak yapılan bir sözleşme üzerinden transferini gerçekleştirdiği Mario Gomez'le ilgili satın alma/satma konusunda hakları bulunuyor. Bu nedenle siyah beyazlı yönetimin Manchester City ve diğer Premier Lig takımlarından gelecek tekliflerle ilgili fikri belirleyici olacak. Beşiktaş'ta ve İstanbul'a mutlu olan Mario Gomez ise hem sportif hem de sosyal konulardaki gelişmelere paralel olarak sezon sonunda kararını verecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...