Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Burak Yılmaz'ın yerini doldurdu

Düzenleyen:
Galatasaray Burak Yılmaz'ın yerini doldurdu

SPOR Haberleri

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray yönetimi, Çaykur Rizesporlu Deniz Kadah'ı listesine aldı.

Önümüzdeki sezon UEFA'dan gelen ceza nedeni ile Avrupa'ya gidemeyecek olan Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamasını da buna göre yapma kararı aldı.

Sezon sonunda ücreti yüksek olan ve verim alınamayan oyuncuları göndermeyi planlayan sarı-kırmızılı yönetim, fazla açılmamak için sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculara yöneldi.

HEDEF DENİZ KADAH
Sabah'ın haberine göre; Özellikle Burak Yılmaz'ın boşluğunu dolduracak bir isim arayan Galatasaray'ın ilk olarak Çaykur Rizespor'dan Deniz Kadah'ı listesine aldığı bildirildi. Karadeniz ekibiyle yollarını ayırmaya hazırlanan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı idarecilerin markajına girerken, menajerler aracılığıyla temasların olduğu öğrenildi.

GELMEYİ ÇOK İSTERİM
Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendiğini duyan Kadah'ın da yakın çevresine "Şartlarda anlaşabilirsek Galatasaray'da oynamayı çok isterim" dediği ifade edildi.

Deniz Kadah, Süper Lig'in ilk yarısında Çaykur Rize'nin Galatasaray'ı 4-3 mağlup ettiği karşılaşmada Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golü atmıştı.

Almanya'da Rotenburger, Heeslingen, Lübeck, Fortuna Düsseldorf, Oberneuland, Hannover 96 formaları giyen Deniz Kadar kariyeri boyunca, 226 karşılaşmada forma giyerken 89 gol attı, 18'de asist yaptı. Golcü futbolcu, Rıza Çalımbay'ın talebi üzerine Çaykur Rize'ye transfer edildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...