Sneijder: İstanbul'a döndüğümde umarım her şey bitmiş olur

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Sneijder: İstanbul'a döndüğümde umarım her şey bitmiş olur

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Sneijder, Türkiye'de yaşanan terör olayları hakkında, "İstanbul'a döndüğümde umarım her şey bitmiş olur." dedi.

Galatasaray'ın Hollandalı futbolcusu Wesley Sneijder, Türkiye'de yaşanan terör olaylarına ilişkin, "İstanbul'a döndüğümde umarım her şey bitmiş olur." dedi. Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın kampında ülke medyasına açıklamada bulunan Sneijder, her şeye rağmen yollarına devam etmek zorunda olduklarını dile getirdi. Zor zamanlardan geçildiğini belirten Sneijder, "Devam etmemiz lazım ama bu bazen yaşananların zorlu olduğunu da ortadan kaldırmıyor. Hayata devam etmek zorundasın, kendini kilitleyemezsin. İstanbul'a döndüğümde umarım her şey bitmiş olur." şeklinde konuştu.

Şu anda Hollanda'da olmaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Sneijder, başka şeyler düşünmenin kendisine iyi geldiğini ifade etti.

Ertelenen Fenerbahçe derbisine ilişkin değerlendirmede de bulunan Sneijder, "Maçla ilgili fazla saldırı tehdidi vardı. Bu da maçın oynanıp oynanmayacağına yönelik spekülasyonlara neden oldu. Önce oynayacağımız kararı alındı. Maç günü ise karşılaşmanın seyircisiz yapılacağı söylendi. Herkes üzgündü ama oynamak zorundaydık. Maça iki saat kala ise erteleme kararı alındı." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...