Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe ile dev birleşme!

Düzenleyen:
Fenerbahçe ile dev birleşme!

SPOR Haberleri

Doğuş Grubu'nun, önümüzdeki sene itibariyle Fenerbahçe ile basketbolda yollarını birleştireceği ileri sürüldü.

Basketbola adım atarak Darüşşafaka'ya sponsor olan Doğuş, gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe ile yollarını birleştiriyor.

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın daha önce futboldaki birliktelikleri basketbola taşınıyor.

Bir süredir yapılan görüşmelerin ardından ciddi mesafe kat edildiği ve Fenerbahçe'nin gelecek yıl Doğuş ile birlikte yoluna devam edeceği öğrenildi.

Bütçesinin daha da ciddi bir noktaya çıkaracak olan Fenerbahçe'nin Doğuş desteğiyle birlikte Euroleague'de zirvenin gediklisi bir takım haline gelmesi planlanıyor. Geçen yıl oynanan Final Four, bu yılki büyük ümitlerden sonra sponsorsuz yoluna devam eden Fenerbahçe, Doğuş anlaşmasıyla oldukça rahatlayacak.

Bu anlaşmanın ardından Darüşşafaka'nın akıbeti ise merak konusu oldu. İlk adımda Daçka'nın Doğuş Grubu'nın bir bankasının desteğile devam etmesi planlanıyor.

Kaynak: Basket Dergisi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...