HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Matias Suarez, Belçika'dan ayrılma kararı aldı

Düzenleyen:
Matias Suarez, Belçika'dan ayrılma kararı aldı
Brüksel Terör, Son Dakika Brüksel Patlama, Brüksel Patlama Haberleri, Anderlecht Matias Suarez, Haber

SPOR Haberleri

Belçika ekiplerinden Anderlecht'te forma giyen Matias Suarez, terör saldırıları nedeniyle takımdan ayrılma kararı aldı, "Güvenliğimiz için yapmamız gereken bu." dedi.

Anderlecht'in 27 yaşındaki forveti Matias Suarez'in Avrupa'daki terör saldırılarından ötürü Belçika'dan ayrılmak istediği belirtildi.

2008'den bu yana Belçika ekibi Anderlecht'te forma giyen Arjantinli hücumcu orta saha oyuncusu kulübüyle şu ana kadar 172 maça çıktı ancak terör saldırılarından ötürü menajerine, kendisine yeni bir kulüp bulma talimatı verdi.

"MAHALLEMİZDE BİRÇOK 'CİHATÇI' VAR"

Bir İspanyol televizyonuna açıklamalarda bulunan Matias Suarez, "Paris'te yaşananlardan sonra birçok şey değişti. Herkes değişti. Alışveriş merkezlerinde ve sokaklarda artık insan göremiyorsunuz. Herkes korkuyor. Kimse dışarı bile çıkmıyor. Brüksel'de bizim de bulunduğumuz mahallede bir çok 'cihatçı' kimliği olan ve bu tür saldırılara karışmış insan var. Malesef biz, Brüksel'de yaşanan saldırıların bir gün olacağını biliyorduk." dedi.

"GÜVENLİĞİMİZ İÇİN..."

Haziran ayı için menajerine yeni bir kulüp bulma konusunda talimat verdiğini belirten yıldız oyuncu, "Ailemle konuştum. Menajerime de yeni bir kulüp için talimat verdim. Bunun Belçika'yla da ilgisi yok. Ben burayı çok seviyorum. Üzgünüm ama güvenliğimiz için de yapmamız gereken bu." açıklamasını yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...