İyi bir takım gelecek

Düzenleyen:
İyi bir takım gelecek

SPOR Haberleri

"Gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz. Şimdiden ön protokol yaptığımız oyuncular var"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yönetime seçildikten sonra kulüpte çok büyük olumsuzluklar yaşadıklarını söyledi. "Basına yansıyanlar bunun yüzde 5'i etmez" diyen Usta, "Her alanda dip yapmış bir Trabzonspor bulduk. Ama şimdi gelecek seneyi planlayabilir bir durumdayız. Bir scout ekibi kurduk, haftada 40 maç izliyor. Bizim şu anda transfer sezonu olmamasına rağmen ön anlaşma imzaladığımız oyuncular var. Sattığımız oyuncular da var" şeklinde konuştu. "Hami Hoca ile devam ediyoruz. Sadi Hoca altyapıya dönmek istediğini ısrarla söyleyince yolları altyapıya doğru ayırdık. Hami'ye çok iltifat vardı. Kendisi Trabzon'un evladı. Bu sebeple geldi" diyen Usta, "Trabzonsporlular rahat olsun. Yeni sezona, yeni stada ve yeni takıma yakışır bir hoca göreve gelecek" sözleriyle bu yönde de arayışta olduklarını ifade etti.
Usta, "Taraftarıyla bütünleşmeyen takımın şampiyonluğa gitmesi imkansız. Konyaspor’un bütçesi, Trabzonspor’un faizi kadar. Önemli olan doğru duruş. İşte böyle başarıya ulaşılıyor" derken, "Elimizdeki kadro, gelecek sezon alacağımız oyuncularla 35-40 kişiye ulaşacak. O zaman ne yapacağız bu oyuncuları kenara atmayacağız. Bunu yapa yapa zararımız artıyor. Ben başkan olarak bir takım şeylere tahammül ediyorsam, hesap yaptığımdandır. Kulüpteki en büyük eksiklik kadro mühendisliğinin olmamasıdır" değerlendirmesinde bulundu. Başkan Bosingwa'dan uzun süreli istifade etmek istediklerini belirtip, "İleride başkan yardımcısı olabilir" açıklaması yaparken, Trabzonspor'un Web TV ve Youtube kanalı olacağını belirtti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...