Fransa Başbakanı EURO 2016 iddialarına son noktayı koydu

Fransa Başbakanı EURO 2016 iddialarına son noktayı koydu

SPOR Haberleri

Terör tehdidi nedeniyle seyircisiz düzenlenmesi gündeme gelen EURO 2016'yla ilgili tartışmalara Fransa Başbakanı noktayı koydu: Teröre boyun eğmediğimizi göstereceğiz

Fransa Başbakanı Manuel Valls, ev sahibi oldukları Avrupa Şampiyonası'nın terör tehdidine rağmen yapılacağını söyledi. Brüksel'deki saldırılarla Avrupa'daki terör tehdidinin artması sonrası şampiyonayla ilgili şüphelerin yeniden gündeme geldiğini belirten Valls, "EURO 2016 yapılacak. Böyle büyük spor organizasyonları ve kültürel etkinlikler, terörden korkmadığımızın ve ona karşı boyun eğmediğimizin göstergesi olacak" dedi. Valls, şampiyonanın yanı sıra Fransa Bisiklet Turu ve Paris Maratonu'nun da planlandığı şekilde yapılacağını vurgularken Fransa Spor Bakanı Braillard ise EURO 2016 için tüm güvenlik önlemlerini aldıklarını, iptal veya ertelemenin söz konusu olmadığını söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...