Volkan sessizliğini bozmayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Volkan sessizliğini bozmayacak

SPOR Haberleri  / Sabah

Yönetim, İsveç ve Avusturya maçlarına da çağrılmayan tecrübeli kaleciden sessiz kalmasını istedi. İzlenecek yol haritası ise yapılacak toplantı sonrası belli olacak

Kazakistan maçında yaşananlar sonrası milli davet almayan Volkan Demirel'in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Fatih Terim'in sessizliği ile birlikte "Fenerbahçeli kalecinin bir basın toplantısıyla kamuoyundan özür dilemesi bekleniyor" iddiası ortaya atıldı. Sarı-lacivertli yönetimden ise takım kaptanına 'Bekle' talimatı geldi. Volkan'ın atacağı adımların Fenerbahçe yönetim kurulunun kendisiyle yapacağı görüşmenin ardından çizilecek yol haritasıyla belirleneceği öğrenildi. Volkan'ın kamuoyu önünde özür dileme ihtimalinin düşük olduğu da gelen haberler arasında... Bu arada Volkan Demirel'in, Milli Takım'ın İsveç ve Avusturya ile oynanacak hazırlık maçlarına çağrılmadığı için büyük üzüntü yaşadığı ifade edildi.

İBRA İDDİASI

 FIFA menajeri Mesrun İzzet, Fenerbahçe'nin geçen yaz Zlatan İbrahimoviç'le görüştüğünü söyledi. Radyospor'a açıklamalarda bulunan İzzet, "Zlatan yıllık 12 milyon Euro istiyor. Fenerbahçe bu parayı verirse Türkiye'ye gelebilir" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...