Fenerbahçe o tarihi istemiyor

Fenerbahçe o tarihi istemiyor

SPOR Haberleri

Ertelenen derbi, 28 Nisan'da oynanırsa, G.Saray alacağı muhtemel cezayı Beşiktaş maçında çekecek. Bu da F.Bahçe'nin işine gelmiyor

Fenerbahçe'nin, ertelenen derbi için Galatasaray'ın talep ettiği 28 Nisan tarihine sıcak bakmadığı bildirildi. Bu tarihin ardından TT Arena'daki ilk maçın Beşiktaş olacağının altını çizen sarı-lacivertli yöneticiler, "Özellikle ertelemeden sonra maçın atmosferinin gerilimli olma ihtimali yüksek. Derbide alınacak muhtemel ceza, bir sonraki maçta yani Beşiktaş maçında uygulanacak. Bu şampiyonluktaki rakibimize avantaj sağlar" dedikleri öğrenildi. Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı ise derbi tarihinin Pazartesi günkü yönetim toplantısında belli olacağını açıkladı.

YİNE GÜNDEMİ BELİRLEDİ
Ertelenen G.Saray-F.Bahçe derbisi için 6, 13 ve 28 Nisan tarihlerinin ön plana çıktığını ve iki kulübün tarih belirlemek için Pazartesi Riva'ya davet edildiğini SABAH gündeme getirmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...