Rıdvan Dilmen: EURO 2016'da birinci de olabiliriz sonuncu da

Düzenleyen:
Rıdvan Dilmen: EURO 2016'da birinci de olabiliriz sonuncu da

SPOR Haberleri

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, A Milli Takım'ın İsveç'i 2-1 mağlup ettiği karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede "Bizim takımımız birinci de, sonuncu da olabilir" dedi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Antalya'da oynanan Türkiye-İsveç hazırlık maçını değerlendirdi. Dilmen Türkiye'nin EURO 2016 öncesi hazılık maçı yaptığı ve 2-1 mağlup ettiği İsveç maçı sonrası şunları söyledi:

"HAKİKATEN ÇOK ÇALIŞIYOR"

Usta yorumcu "Cenk Tosun kendi takımında oynamamasına rağmen, Gomez var, bu kadar profesyonellik anlayışı olan oyuncu, nadir bulursunuz. Yeteneğiniz vardır ama, yetmez. Bol çalışmanız lazım. Çok çalışıyor, hakikaten çok çalışıyor." dedi

"MUTLAKA BİR STOPER LAZIM"

Dilmen "İki bekimiz yüzde yüz takımlarında oynamamasından dolayı üst düzeyde değil. Sezon sonuna kadar oynayacakları maç temposuyla toparlayacaktır. Çalım atan oyuncunuz var mı, var. Volkan, Arda gibi. Kalecimiz Volkan Babacan iyi maç çıkardı.Orta sahadaki oyuncularımız ofansif ama, savunma yapmasını bilen oyuncular. Oğuzhan, Selçuk, Ozan... İspanya'nın pas olarak en zorlanacağı takım biziz. Bir tek problem şurada, bir stoper mutlaka lazım." açıklamasında bulundu.

"BİRİNCİ DE OLABİLİRİZ SONUNCU DA"

Rıdvan Dilmen "Milli Takımımızın, Fransa'da birçok takımın beklemediği karakterde bir yapısı var. İspanya'nın en çok zorlanacağı takım da biziz. Bizim takımımız birinci de, sonuncu da olabilir. Kaliteli oyunculardan dolu bir takımımız var." ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...