Naz Akyol, CEV Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Düzenleyen:
Naz Akyol, CEV Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

SPOR Haberleri

Vakıfbank'lı voleybolcu Naz Akyol, CEV Şampiyonlar Ligi tarihinde Final Four'a hem en çok kalan oyuncu hem de buna 8. kez üst üste kalan ilk voleybolcu oldu.

Avrupa'nın en iyi pasörleri arasında gösterilen milli voleybolcu Naz Akyol, tarihi bir rekorun sahibi oldu... Voleybolda 9-10 Nisan tarihlerinde İtalya'nın Montichiari kentinde düzenlenecek CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final Four'una geri sayım tüm hızıyla süredursun Final Four'da mücadele edecek bir oyuncu var ki onun için bu Final Four bambaşka anlamlar ifade ediyor.

EN ÇOK FORMA GİYEN OYUNCU

Vakıfbank'ın başarılı pasörü Naz Akyol, bu yılki Final Four ile birlikte aynı zamanda bir rekora da imza atacak. Başarılı voleybolcu, bu yılki Final Four ile birlikte CEV Şampiyonlar Ligi tarihinde hem Final Four'a en çok kalan oyuncu hem de bunu 8. kez üst üste başaran ilk ve tek oyuncu olarak tarihe geçecek.

2008'DEN BU YANA BOŞU YOK!

2008-09 sezonundan bu yana forma giydiği takımlarla Final Four'da yer almayı başaran Naz, bu yıl üst üste 8. kez Final Four'da takımıyla şampiyonluk savaşı verecek. 26 yaşındaki başarılı oyuncu, 2008-09 sezonunda Eczacıbaşı Zentiva ile dördüncü oldu. 2009-10 sezonunda Fenerbahçe ile ikincilik 2010-11 sezonunda Fenerbahçe ile üçüncülük, 2011-12 sezonunda Fenerbahçe ile Avrupa Şampiyonluğu yaşadı. 2012-13 sezonunda bu sefer Vakıfbank kupayı kaldırdıktan sonra 2013-14 sezonunda yine Vakıfbank ile ikinci ve son olarak 2014-15 sezonunda yine aynı takımla üçüncü oldu. (Kaynak: voleybolextra.com)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...