Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakan Ünsal: Fatih Terim Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Galatasaray'da

Düzenleyen:
Hakan Ünsal: Fatih Terim Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Galatasaray'da

SPOR Haberleri

Spor yorumcusu Hakan Ünsal, Fatih Terim'in gelecek sezon Galatasaray'ın başına geçmesinin sürpriz olmayacağını ve bu ihtimalin yüksek olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Hakan Ünsal, katıldığı televizyon programında çok ciddi bir iddia ortaya attı. Hakan Ünsal, gelecek sezon Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına gelmesinin sürpriz olmayacağını söyledi.

"TERİM'İN GALATASARAY'A GELMESİ SÜRPRİZ OLMAZ"

Sezona Hamza Hamzaoğlu ile başlayıp, sonrasında yola Mustafa Denizli ile devam eden Galatasaray, tercübeli teknik adamın görevden ayrılmasının ardından sezon sonuna kadar takımı altyapı koordinatörü Jan Olde Riekerink'e emanet etmişti. Gelecek sezon takımın başına kimin geçeceğine dair tartışmalar sürerken futbol yorumcusu Hakan Ünsal çok ciddi bir iddiayı gündeme getirdi. Galatasaray'ın efsane isimleri arasında yer alan ve TRT'de Stadyum programının yorumculuğunu yapan Hakan Ünsal, yaptığı açıklamada gelecek sezon Galatasaray'ın başına Fatih Terim'in gelmesinin sürpriz olmayacağını söyledi.

"AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDAN SONRA BU İŞ BİTER"

Hakan Ünsal, "Önümüzdeki sezon Galatasaray'ın başında Fatih Terim'i görürsek, benim için hiç sürpriz olmaz. Hocanın ne kadar Galatasaraylı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bana göre Avrupa Şampiyonası'ndan sonra bu iş biter" diyerek iddiasının ne kadar ciddi olduğunu ortaya koyarken Galatasaraylı taraftarlar Terim'in ismi ile heyecanlandı.

DURSUN ÖZBEK AÇIKLAMIŞTI

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de TRT Spor'da katıldığı programda birkaç teknik adamla gelecek sezon için görüşmelerin sürdüğünü açıklamıştı.

(Kaynak: Açık Mert Korkusuz)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...