Galatasaray'da Aurelien Chjedjou yönetime rest çekti

Düzenleyen: / Kaynak: fotomaç
Galatasaray'da Aurelien Chjedjou yönetime rest çekti

SPOR Haberleri  / fotomaç

Sözleşmesini yenilemek isteyen Kamerunlu, olumlu cevap verilmemesi halinde takımdan ayrılmak istediğini bildirdi Yeni hoca gelmeden adım atmayı düşünmeyen Başkan Özbek’in gitmek isteyen Chedjou’nun satılmasına sıcak baktığı ifade edildi.

Galatasaray'da sürpriz bir AurelienChjedjou gerilimi ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen Kamerunlu oyuncunun menajeri yeni sözleşme talebinde bulunmuştu. Yönetim kurulu ise aldığı prensip kararı gereği bu sezon sözleşmesi bitecek oyuncularla yeni anlaşma yapmayacak, gelecek sezon sözleşmesi bitecek oyunculara ise ancak sezon sonunda bir anlaşma uzatacak. Tam da bu prensip kararının alındığı ortamda Chedjou'nun futbol direktörü Cenk Ergün'le bir görüşme gerçekleştirdiği ve sözleşmesi yenilenmeyecekse gelecek sezon başında takımdan ayrılmak istediğini iletti. Ergün'ün Kamerunlu oyuncunun bu kararını Başkan Dursun Özbek'e ilettiği, Özbek'in de bu isteği salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında masaya getireceği bildirildi. Özbek'in bir yıl daha sözleşmesi bulunan Chedjou'nun ayrılmak istemesi halinde satılmasına sıcak baktığı ve belirlenen rakamı getirmesi durumunda Kamerunluyu bırakmayı düşündüğü bildirildi.

ACELE EDİLMEYECEK
Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon euro kazanan ve maç başı 10 bin euro ücret alan 30 yaşındaki Aurelien Chedjou, sarı-kırmızılı ekiple uzun soluklu bir anlaşma yapıp geleceğini garanti altına almak istiyor. Ancak Kamerunlunun inişli çıkışlı performansından çok da memnun olmayan yönetim, yeni hoca gelmeden acele bir karar almak istemiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...