Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fener'in bombası Ben Arfa

Düzenleyen:
Fener'in bombası Ben Arfa

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Haziran'da serbest kalacak olan Hatem Ben Arfa için taarruza geçti. Beşiktaş'ın da ilgilendiği futbolcu ve menajeriyle temasa geçen Fenerbahçe yönetimi, yeni sezon için şimdiden el sıkıştı.

Diego Ribas'ın performansını yetenli bulmayan Vitor Pereira, Fenerbahçe yönetiminden yeni sizon için kaliteli bir 10 numara talebinde bulunmuştu! Araştırmaları sürdüren Sarı-Lacivertli yönetim hem kaliteli hem de maliyet açısından uygun bir isimle temasa geçti.Fransa'nın Nice kulübünde forma giyen Fransız vatandaşı Hatem Ben Arfa'nın hem kendisi hem de menajeriyle temasa geçildiği bildirildi. Beşiktaş'ın yeni sezonda Sosa'nın yerine düşündüğü isimlerden birisi olan Ben Arfa'nın haziran ayında kontratının sona erecek olması maliyetini ciddi bir şekilde azaltıyor. Ben Arfa'nın da Fenerbahçe Kulübü'he sıcak baktığı yönetimin de ilişkileri sıcak tutmaya çalıştığı belirtiliyor. Hatem Ben Arfa 10numaralı mevki dışında sağ ve sol kanatta da forma giyebiliyor. Bu bakımdanFenerbahçe'nin sistemi için de uygun bir isim.

FRANSA MİLLİ TAKIMI'NDA 15 KEZ OYNADI
İngiltere Premier Ligi'nde Nawcastle United ve Hull City formaları da giyen Ben Arfa şu anda Fransa'nın Nice takımının kadrosunda yer alıyor. 29 yaşında ve 1.78 boyunda olanBen Arfa 41 kez Fransa Milli Takımı'nın alt takımlarında forma giydikten sonra 15 kez deFransa A Milli Takım forması giydi. Yıldız futbolcu bu 15 maçta 2 kez fileleri havalandırmayı başardı. Teknik özellikleri son derece yüksek olan Ben Arfa camiayı heyecanlandıran bir isim olacak

TAKVİM 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...