Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan: 2008 ruhuyla oynayacağız

Düzenleyen:
Arda Turan: 2008 ruhuyla oynayacağız

SPOR Haberleri

Kariyerinde ikinci defa Avrupa Şampiyonası'nda olma şansı yakaladığını söyleyen Arda, "Yine iz bırakan bir takım olacağız" dedi

Barcelona'ya transferiyle dünya gündemine oturan oyunculardan biri olan Arda Turan, haziran ayını iple çektiklerini söyledi. Milli formayı giyen bütün oyuncuların Avrupa Şampiyonası'nın bir an önce başlamasını istediğini söyleyen Arda, "Fransa'da yeni bir Türkiye hikayesi yazacağız" ifadelerini kullandı. 12 maçlık yenilmezlik serisinin bütün oyuncuların öz güvenini yükselttiğini söyleyen Arda, "Bu başarıda en büyük pay sahibi hocamız Fatih Terim'dir. O bize inandı, biz de ona. Barcelona'da futbol oynayamadığım dönemde bile beni takıma çağırarak yüreklendirdi. Ben de çok çalışıp onun yüzünü kara çıkarmadım. Şu anda takımda büyük kenetlenme hakim" ifadelerini kullandı. 

Tuncay Şanlı: Işığı gördüm
EURO 2008'de destan yazan kadronun bir parçası olduğu için büyük gurur duyduğunu söyleyen kaptan Arda, "Kimse merak etmesin, Fransa'da da başarılı olacağız. Türkiye, katıldığı bütün büyük turnuvalarda adından söz ettirmiş bir ülkedir. Takım olarak motivasyonumuz da, formumuz da tam" ifadelerini kullandı. Takıma ağabeylik yapan eski milli oyunculardan biri olan Tuncay Şanlı da Türkiye'nin Fransa'da yine yarı final oynamasının şaşırtıcı olmayacağını söyledi. Takımı motive eden eski oyunculardan biri olan Tuncay Şanlı, "Milli Takım'ı gördüm, çocuklar gerçekten bazı şeylere inanmış. Açıkçası EURO 2016'da ben bir yarı final daha bekliyorum diyebilirim" dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...