Koskoca G.Saray'ın tek kurtarıcısı mı?

Düzenleyen:
Koskoca G.Saray'ın tek kurtarıcısı mı?

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in EURO 2016 sonrası G.Saray'ın başına geçeceği söylendi. Özellikle camiadaki bazı güçlü isimlerin bu konuda tavırlarının sert olduğu belirtildi

2010-2011 sezonundan sonra tarihinin en sıkıntılı dönemini geçiren Galatasaray'ın gelecek sezon başına kimin geçeceği henüz netleşmedi. Bülent Korkmaz ve Bülent Ünder ile anlaşmaya varamayan, herhangi bir yabancı teknik direktör için de girişime başlamayan sarı-kırmızılılarda başkan Dursun Özbek de hoca konusunda kesin ifadeler kullanmıyor. Önceki gün G.Saray'ın eski oyuncularından Hakan Ünsal'ın canlı yayında "Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Galatasaray'ın başında Fatih Terim'i görürsek şaşırmam. Sonuçta Fatih Hoca'nın nasıl bir Galatasaraylı olduğunu herkes biliyor" sözleri ise camiada tartışmalara sebebiyet verdi.
‘Florya’nın kapısından girmemeli’
Fatih Terim'in Galatasaray'daki ikinci dönemindeki icraatları sebebiyle kendisine kızgın olan camianın bazı güçlü isimleri 'imparator'un son ayrılığından sonra da "Artık Florya'nın kapısından girmemeli" fikrindeydi. Ünsal açıklaması sonrasında ise kulislerin kaynadığı ve "Koskoca Galatasaray Kulübü'nden bahsediyoruz. Galatasaray sadece bir spor kulübü değil, bir kültürün ve değerlerin temsilcisi. Galatasaray'ın tek kurtarıcısı Fatih Terim mi de, her olumsuzlukta ona gidiliyor" şeklinde ifadelerin kullanıldığı belirtildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...