Amatör maçta pes dedirten olay

Düzenleyen:
Amatör maçta pes dedirten olay

SPOR Haberleri

Kırşehir'de oynanan Bölgesel Amatör Lig 6. Grup karşılaşmasında arbede çıktı. Kırıkalesporlu oyuncu rakip futbolcuyu ısırınca saha karıştı.

Kırşehir'de oynanan Bölgesel Amatör Lig 6. Grup karşılaşmasında arbede çıktı. Ahi Stadyumu'nda oynanan Kırşehirspor-Kırıkkalespor maçının 86. dakikasında Kırıkkalespor futbolcusu Ömer Sular, girdiği bir mücadele sonrası Kırşehirspor oyuncusu Hacı Ahmet Çelik'i göğsünde ısırdı. Kırşehirspor-Kırıkkalespor maçında, Kırıkalespor futbolcusunun Kırşehirsporlu futbolcuyu ısırması iddiasının ardından sahaya çevik kuvvet ekipleri girdi.

RAKİBİNİN GÖĞSÜNÜ ISIRDI

Alınan bilgiye göre Ahi Stradyumu'nda oynanan Kırşehirspor-Kırıkkalespor maçının 86. dakikasında Kırıkkalespor futbolcusu Ömer Sular, girdiği bir mücadele sonrası Kırşehirspor oyuncusu Hacı Ahmet Çelik'i göğsünde ısırdı. Sular, sarı kart görürken maç bittikten sonra sinirlenen Kırşehirspor oyuncusu Çelik, kendisini ısıran Sular'a saldırdı.

SAHA İÇİNDE ARBEDE ÇIKTI

Olaydan sonra saha içine çok sayıda çevik kuvvet polisi girerek oyuncuları sakinleştirmeye çalıştı. Kırıkkalespor'un 1-0 yendiği maç sonrasından yöneticiler arasında da arbede yaşanırken, maç öncesinde de 14 Kırıkkalespor taraftarı göz altına alındı.

TARAFTARA MÜDAHELE

Maç öncesinde belirlenen sayı dışında stada alınmayan Kırıkkalespor'un taraftarlarına yapılan uyarılar sonrasında Meytaş Kavşağı üzerinde müdahalede bulunuldu.

İşte olaylı maçtan fotoğraflar...

Amatör maçta pes dedirten olay
Amatör maçta pes dedirten olay

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...