Galatasaray, Emre Mor ve Benitez için girişimlere başladı

Düzenleyen:
Galatasaray, Emre Mor ve Benitez için girişimlere başladı

SPOR Haberleri

Galatasaray, takımı gençleştirme politikası doğrultusunda Fatih Terim'in Türkiye U21 Takımı'na kazandırdığı Emre Mor ve Arjantinli Benitez'in transferi için düğmeye bastı.

Takımı gençleştirmeyi hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandı. Bu doğrultuda hareket etmek isteyen sarı kırmızılılar sezon başında Mustafa Denizli'nin ısrarla istediği Arjantinli genç futbolcu Benitez ve Fatih Terim'in milli takıma kazandırdığı Emre Mor'u transfer etmek için çalışmalara başladı.

CİMBOM DÜĞMEYE BASIYOR

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni sezon planlamasında kendi istedikleri transferleri yapacaklarını ve belirlenecek yeni hocaya hedeflerin anlatılacağını söylemişti. Bu doğrultuda sportif başarısızlık sebebiyle görevine son verilen Mustafa Denizli'nin bıraktığı rapora sadık kalınacağı öğrenildi. Gençleştirme operasyonunu sürdürmeye karar veren Sarı-Kırmızılılar, yaz döneminde yapılacak transferlere de, devre arasında kaldığı yerden devam edecek. Listenin ilk iki sırasında ise Arjantinli Martin Benitez ve gurbetçi Emre Mor'un olduğu belirlendi.

BENITEZ İÇİN FORMÜL ARANIYOR

Independiente forması giyen 21 yaşındaki forvet Benitez için belirlenen 8 milyon Euro bonservis bedeli nedeniyle Galatasaray, ara transferde geri adım atmıştı. Ancak Sarı-Kırmızılılar bu kez farklı formüller deneyerek bu işi bitirmeye çalışacak.

Galatasaray, Emre Mor ve Benitez için girişimlere başladı
(Martín Benítez)

GELECEĞE YATIRIM PLANI!

Gündemdeki bir diğer yetenek de, Danimarka'nın Nordsjaelland takımında görev yapan 18 yaşındaki Türk futbolcu Emre Mor. Danimarka'nın alt yaş kategorilerinde forma giydikten sonra Türkiye U21 takımına da davet edilen Emre, her iki kanatta ve yardımcı forvet olarak görev yapabiliyor. Sürati ve tekniğiyle dikkat çeken Emre Mor, geleceğe yatırım olarak düşünülüyor.

Galatasaray, Emre Mor ve Benitez için girişimlere başladı
(Emre Mor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...