Basketbol sahalarında görülmemiş hareket - İZLE

Düzenleyen:
Basketbol sahalarında görülmemiş hareket - İZLE

SPOR Haberleri

İspanya'da Murcia-Sevilla arasında oynanan maçta Murcia'nın Arjantinli oyun kurucusu rakibini yaptığı hareketle rencide etti.

Murcia - Sevilla karşılaşmasında, Murcia'nın guard'ı Arjantinli Facundo Campazzo, maç içinde parkelerde görmeye çok da alışkın olmadığımız bir hareket yaptı.

ESKİ EFESLİNİN ARKASINDAN TOPU GEÇİRDİ
Campazzo, takımı hücumdayken yanlış eşleşme sonucu savunmasında kalan eski Efesli uzun Bostjan Nachbar'ın fazla yakın olan savunmasını değerlendirip, topu arkasında geçirerek ters tarafa pas verdi.

GÖRÜLMEMİŞ HAREKET
Pozisyonun devamında sayı gelmemiş ama ne farkeder, Campazzo'nun hareketi kendini defalarca izletecek kadar güzel ve estetik. Ayrıca bu zamana kadar da basketbol sahalarında görülmemiş bir hareket.

NACHBAR'IN REAKSİYONU DA GÖRÜLMEYE DEĞER
Nachbar'ın ise bu pozisyonun içinde olması onun adına talihsizlik olmuş, Campazzo'nun topu arkasından geçirmesinin hemen ardındaki reaksiyonu müthiş. Öte yandan karşılaşma Murcia'nın 80-76'lık galibiyetiyle sona erdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...