Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Parasını alamayan Elazığsporlu futbolcular eylem yaptı

Düzenleyen:
Parasını alamayan Elazığsporlu futbolcular eylem yaptı

SPOR Haberleri

PTT 1. Lig ekiplerden Vartaş Elazığspor'da futbolcular, alacaklarını tahsil edemedikleri için oturma eylemi yapmasının ardından antrenmana çıkmadı.

Vartaş Elazığspor'da, dün Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk'ün istifa etmesinden sonra bugün de futbolcular alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesiyle eylem yaptı. Kulüp tesislerinde Samsunspor maçı hazırlıkları için antrenman sahasına gelen futbolcular, ilk önce oturma eylemi yaptı. Kısa süreli oturma eyleminden sonra futbolcular antrenman yapmayarak tesis binasına geçti.

Parasını alamayan Elazığsporlu futbolcular eylem yaptı

GÜNEY: İDMANA ÇIKMAMA KARARI ALDIK

Tesiste futbolcular adına açıklama yapan bordo-beyazlı ekibin Kaptanı Onur Güney, "Elazığ halkından özür diliyoruz. Bu yaptığımız eylem şehre yapılmış bir tepki değildir. 8 ay süresince yaptığımız fedakarlıklar ortadadır. Sizlerin de bildiği gibi dayanacak gücümüz kalmadı. Maddi ve manevi olarak da gerçekten çok kötü durumdayız. Biz gerekli fedakarlıkları fazlasıyla takım olarak yaptık. Artık bu saatten sonra hakedişlerimiz ödenmediği takdirde idmana çıkmama kararı aldık. Bu kararımız ödeme yapılana kadar devam edecektir. Elazığ halkının, taraftarlarımızın ve büyüklerin vicdanına bırakıyoruz" dedi.

Parasını alamayan Elazığsporlu futbolcular eylem yaptı

"HERKESİN TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYMASINI BEKLİYORUZ"

Bu sezondan ve geçen sezondan alacağı bulunan futbolcularında olduğunu dile getiren Güney, "Şuanda kulübün ciddi bir anlamda maddi sıkıntısı var. Bunun artık çözümlenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Herkesin taşın altına elini koyması gerektiğini düşünüyoruz. İnşallah bu saatten sonra bunun olacağını düşünüyoruz. Olmazsa da biz bu saatten sonra hiçbir idmana çıkmayacağız. Takım olarak kararımız budur" diyerek sözlerini tamamladı.

Parasını alamayan Elazığsporlu futbolcular eylem yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı Kaptan Onur Güney ve Kulüp Müdürüyle birlikte geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiklerini belirten İkinci kaptan Serdar Kulbilge de, Başkan Yanılmaz'ın kendilerine, "Önceden olduğu gibi bugünden sonra da Elazığspor'un asla sahipsiz kalmayacağını" söylediğini hatırlattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...