Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester City, Paul Pogba için 95 milyon euro teklif edecek

Düzenleyen:
Manchester City, Paul Pogba için 95 milyon euro teklif edecek

SPOR Haberleri

Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Juventus'un Fransız yıldızı Paul Pogba için 95 milyon Euro'yu gözden çıkardı.

Yeni sezonda Manchester City'nin başına geçecek olan İspanyol teknik adam Pep Guardiola'nın transferdeki ilk hedefinin Paul Pogba olduğu iddia edildi.

İngiliz basınında çıkan haberlerde Guardiola'nın Pogba için City'in milyarder sahibi Khaldoon Khalifa Al Mubarak ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve ikilinin Fransız yıldız hakkında görüş birliğine vardığı ifade edildi.

95 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

İngiliz kaynaklar Manchester temsilcisinin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için astronomik bir bedeli gözden çıkardığını dile getirdi. Buna göre City, Pogba için Juventus'a 95 milyon Euro'luk (yaklaşık 305 milyon TL) bir teklifte bulunacak. Futbolcuya ise senelik 20 milyon (yaklaşık 65 milyon TL) gibi dudak uçuklatan bir teklif sunacağını dile getirdi.

City'nin Juventus'a teklifini Avrupa Şampiyonası öncesinde yapması bekleniyor. Pogba ile Manchester City dışında, Real Madrid, Barcelona ve Chelsea gibi dev bütçeli takımlar ilgileniyor. Bu sezon Juventus forması ile 40 maça çıkan Pogba 8 gol 9 asistlik bir performans gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...