Beşiktaş'a UEFA'dan Şampiyonlar Ligi onayı

Düzenleyen: / Kaynak: Fanatik
Beşiktaş'a UEFA'dan Şampiyonlar Ligi onayı

SPOR Haberleri  / Fanatik

Beşiktaş Yönetimi, UEFA’nın belirlediği 3 prosedürü yerine getirerek kulübün kişi ve takımlara borcunun bulunmadığını bu kuruma iletti. Ligi şampiyon tamamlayıp Devler Ligi’ne direkt gitmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, vizeyi şimdiden cebine koydu.

Spor Toto Süper Lig’de 26 haftanın sonunda 63 puanla zirvede yer alan ve şampiyonluk yarışında avantajlı konumda bulunan Siyah-Beyazlılar’a, gelecek sezon Avrupa Kupaları’na katılmak için UEFA’dan onay geldi. Bu kurumun belirlediği 3 kriteri de yerine getirerek hem Maliye Bakanlığı’ndan hem oyuncularından hem de transfer ilişkisinde bulunduğu takımlardan, ‘Borcu yoktur’ yazısı alan Beşiktaş Yönetimi, bu gece dolacak bildirimi dün sabah yaptı.

GEREKLİ DERSLER ALINDI

2013 yılında belgelerde usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle UEFA’dan men edilip bu durumdan dolayı Avrupa Kupaları’na gidememelerinden ders çıkaran Beşiktaşlı idareciler, evrak işlemini bu sefer eksiksiz tamamlayıp takımın Avrupa macerasını sağlama aldı.

Bu gelişmenin ardından Kara Kartal, bitimine 8 hafta kalan Süper Lig’de şampiyonluğa ulaşması halinde Kupa 1’de direkt olarak gruplara kalacak. Siyah-Beyazlılar, yarışı ikinci sırada tamamlarsa Devler Ligi için ön eleme oynayacak.

8 MAÇA DERBİ PRİMİ

Ligde 8 maçlık son periyoda ikinci Fenerbahçe’nin 4 puan önünde lider olarak giren Beşiktaş’ta yönetim, kesenin ağzını açacak. Siyah-Beyazlılar’ın, futbolcuları kalan mücadelelere motive etmek için bu süreçteki her galibiyete oyuncu başına 25 bin TL’lik derbi primi vermeyi planladığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...