Schweinsteiger Fenerbahçe’ye doğru

Düzenleyen:
Schweinsteiger Fenerbahçe’ye doğru

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi için takviye yapmayı düşünen Fenerbahçe, dünyanın en iyi orta saha oyuncusu Bastian Schweinsteiger için Manchester United ile masaya oturuyor.

Fenerbahçe yine transferde bombayı patlatacak. Geçen sezon Van Persie ve Nani ile Avrupa’yı şaşırtan sarı-lacivertliler ‘dünyanın en iyi orta saha oyuncusu’ Bastian Schweinsteiger’i de alıyor. Gol kısırlığının ‘takımın omurgası’ denilen orta sahanın ortasında yer alan Diego Ribas’ın hücuma gerekli desteği verememesi ve yetersizliğinden kaynaklandığını düşünen Pereira’nın “Schweinsteiger ile Şampiyonlar Ligi’nde büyük iş yaparız” raporu Başkan Aziz Yıldırım’ı hemen harekete geçirdi.

Bu sezon Avrupa kupalarına katılması zor görünen (Bitime 8 hafta kala 6. sırada. Avrupa için en az 5. olması gerek) Manchester United, geçen sezon 9 milyon Euro’ya aldığı 31 yaşındaki oyuncuyu satmaya sıcak. Geçen ay milli takımda idmanda sağ diz bağlarında oluşan yırtık nedeniyle sezonu kapatan Alman oyuncunun menajeri ile kurulan ilk temas da olumlu. ManU, EURO 2016’ya da katılamayacak oyuncuyu 7 milyon Euro’ya satabilir.

BAYERN MÜNİH’TE 16 YIL
1998’de Rosenheim’den Bayern Münih’in altyapısına gelen Schweinsteiger, 2002’de A takıma çıktı. Her sezon 30 maçın altına düşmeyen istikrarıyla dikkat çekti. 31 yaşındaki oyuncu bu sezon geldiği ManU’da 31 maça çıktı, 1 gol attı.

TANK GİBİ
Orta sahanın merkezinde oynayan Schweinsteiger, defans ile forvetin bağlantısını yapıyor. Güçlü fiziği, ikili mücadelelerdeki üstünlüğü ile oynadığı takıma güç katıyor. Uzun ve adrese teslim paslarıyla forvetleri gol pozisyonuna sokuyor.

Kaynak: Açık Mert Korkusuz

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...