Ozan Tufan: İlk sezonumda şampiyonluğu yaşamak istiyorum

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ozan Tufan: İlk sezonumda şampiyonluğu yaşamak istiyorum

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, sarı-lacivertli takımdaki ilk sezonunda şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

Ozan Tufan, FB TV'ye yaptığı açıklamada takım olarak şampiyonluğu istediklerini belirterek, "İlk sezonumda şampiyonluğu yaşamak istiyorum." dedi.

Takımın tecrübeli kalecisi Volkan Demirel'in alınan şampiyonlukların ardından Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirilen kutlamaları anlattığını vurgulayan Ozan Tufan, "Onları hayal ediyorum ve düşünüyorum. Çok güzel duygu olduğunu hissedebiliyorum ama tabii ki yaşamadan anlatamam. O duyguları bende yaşamak istiyorum. Ben şampiyon olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım olarak Avrupa Şampiyonası öncesi yaptıkları iki hazırlık maçını iyi geçirdiklerini vurgulayan Ozan, "Gruptan çıkmak istiyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda milli takım olarak iyi bir yere gelmek istiyoruz. Öncesinde 3 tane çok önemli maçımız var, onları geçmemiz lazım. Zor bir gruptayız ama 13 maçtır yenilmeyen ve güçlü bir milli takım var. Çok ciddi bir şekilde hazırlanıp, o maçlara çıkıp Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...