Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA, 3 kulübü Avrupa'dan men etti

Düzenleyen:
UEFA, 3 kulübü Avrupa'dan men etti

SPOR Haberleri

UEFA, gereken ekonomik şartları yerine getirmediği gerekçesiyle Dnipro, İnter Bakü ve Targu Mureş'i Avrupa'dan men etti.

UEFA, gereken ekonomik şartları yerine getirmediği gerekçesiyle Ukrayna'dan Dnipro, Azerbaycan'dan İnter Bakü ve Romanya'dan Targu Mureş kulüplerine UEFA organizasyonlarından 1 yıl men cezası verdi.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

UEFA'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, Finansal Fair Play kriterlerini karşılayamadıkları gerekçesiyle Ukrayna'dan Dnipro, Azerbaycan'dan İnter Bakü ve Romanya'dan Targu Mureş kulüplerinin UEFA organizasyonlarından 1 yıl men edildiği belirtildi.

3 AVRUPA KUPALARINA KATILAMAZLARSA CEZA DÜŞECEK

Üç kulübün cezası, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-19 sezonlarında Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etmesi durumunda işleyecek. Bu üç sezonda Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanılamazsa ceza otomatik olarak düşecek.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...