Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünlü futbolcunun mağazada çalışan kız arkadaşı ülkede olay oldu

Düzenleyen:
Ünlü futbolcunun mağazada çalışan kız arkadaşı ülkede olay oldu

SPOR Haberleri

Manchester United'lı futbolcu Morgan Schneiderlin'ın haftada 120 bin pound kazanırken, mağazada çalışan sevgilisi Camille Sold'un yılda 15 bin pound kazanması Ada basınında geniş yankı buldu.

İngiltere basını Manchester United futbolcusu Morgan Schneiderlin'ın Camille Sold ile olan ilişkisini konuşuyor. Ada basını, Manchester United'ın yıldız ismi Schneiderlin'ın haftada 120 bin pound kazanırken, mağazada çalışan sevgilisi Camille Sold'un yılda 15 bin pound kazanmasına dikkat çekti.

TATİLLERİNİ FRANSA'DA GEÇİRİYORLAR

Fransa Teknik Direktörü Didier Deschamps tarafından Fransa Milli Takım kadrosuna alınmayan Morgan Schneiderlin, tatilini Fransız Rivierası'nda geçirdi.

SAATLİĞİ 10 POUND

Amk gazetesindeki habere göre; romantik tatillerini Instagram'da paylaşan çiftin bu fotoğrafından sonra ise, United'lı futbolcunun 21 yaşındaki sevgilisi Camille Sold'un geçen yıl Manchester'da saatliği 10 pound'a bir işte çalıştığı ortya çıktı. (Türk parasıyla 40 TL'ye tekabül ediyor)

HAFTADA 120 BİN POUND

İngiliz basını Cold'un mağazada çalıştığı fotoğrafı paylaşırken, yılda 15 bin pound kazandığını yazdı. Sezon başında Southampton'dan Manchester United'a transfer olan Morgan Schneiderlin ise haftada 120 bin pound kazanıyor.

Ünlü futbolcunun mağazada çalışan kız arkadaşı ülkede olay oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...