Galatasaray, Andrija Zivkovic'in transferi için girişimlere başladı

Düzenleyen:
Galatasaray, Andrija Zivkovic'in transferi için girişimlere başladı

SPOR Haberleri

Galatasaray, 20 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu Andrija Zivkovic'in menajerini İstanbul'a getirerek projelerini anlattı ve transfer etmek için resmen girişimlere başladı.

Yeni sezonda genç ve başarıya aç bir takım kurmak için çalışmalarına devam eden Galatasaray, ilk resmi hamlesini yaptı. Yönetimin, bir süredir scout ekibi tarafından izlenen Partizan'ın 1996 doğumlu sağ açığı Andrija Zivkovic için resmi teklifte bulunduğu öğrenildi. Galatasaray'ın eski futbolcusu Sasa İliç'in de bu transferin gerçekleşmesi için çalıştığı ifade edildi.

PROJELERİNİ ANLATTI

Fotomaç gazetesindeki habere göre; futbol şube sorumlusu Mehmet Özbek'in, sezon sonunda Partizan ile sözleşmesi bitecek olan 19 yaşındaki yıldızın menajeri Pini Zahavi'yi geçtiğimiz hafta İstanbul'da konuk ederek, Andrija Zivkovic için düşündükleri projeyi anlattığı belirlendi.

FENERBAHÇE DERBİSİNE DAVET EDİLDİ

Özbek'in görüşmede Zivkovic için düşündükleri ücretten, oturacağı eve kadar pek çok konuda detayları İsrailli menajerle konuştuğu ifade edildi. Partizan'da kaptanlık yapan Galatasaray'ın eski oyuncularından Sasa İlic de transferde aracılık yapıyor. Özbek'in Zivkovic'i 13 Nisan'da oynanacak Fenerbahçe derbisine davet ettiği de öğrenildi.

MİLAN VE BENFİCA PEŞİNDE

Geleceğin yıldızı olarak gösterilen Andrija Zivkovic'le Milan ve Benfica da ilgileniyor. İki kulübün de Galatasaray gibi Partizan'la masaya oturarak, ön teklif yaptığı gelen haberler arasında. Zivkovic'i kaptırmak istemeyen yönetimin tüm şartları zorlayacağı bildirildi.

İKİ KANATTA DA OYNUYOR

Partizan altyapısında yetişen 19 yaşındaki Zivkovic, 2013-14 sezonundan beri A Takım kadrosunda bulunuyor. 1.70 boyundaki solak futbolcu, genelde sağ açıkta görev yapıyor, içeri doğru kat ederek kaleye şut atmayı seviyor. Hızı, sol ayağına hakimiyeti ve bunun yanında sağ ayağını da kullanabilmesiyle dikkat çeken Zivkovic, Partizan'ın en değerli oyuncusu konumunda.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...