Beşiktaş'tan Metin Albayrak açıklaması!

Düzenleyen:
Beşiktaş'tan Metin Albayrak açıklaması!

SPOR Haberleri

​Beşiktaş Kulübü, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak hakkında çıkan haberlerle alakalı açıklama yaptı.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Açık Mert Korkusuz ve Sözcü gazetelerinde "Metin Albayrak Krizi" başlığı ile yayımlanan haberler tamamen asılsızdır. İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz ve Basın Sözcümüz Metin Albayrak'ın üyelik başvurularında bulunan taraftarlarımıza tavır takındığı ve bu durumun yönetim tarafından hoş karşılanmadığı iddiaları hayal ürünüdür. Albayrak'ın Motta'nın transferi döneminde Başkanımız Fikret Orman'dan habersiz Antalyaspor ile el sıkıştığı ve BJK TV personeline olumsuz tavır sergileyip, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi'nin televizyonda gözükmesini istemediği iddiaları da gerçeklerden uzak masa başında yapılan kurgudan ibarettir. 
Vodafone Arena'da taraftarıyla buluşmak için geri sayıma geçen ve şampiyonluk yolunda iddialı konumda bulunan Beşiktaşımızı yıpratmak amacıyla yapılan maksatlı haberlere örnek teşkil eden bu tür iddialara, artık kimsenin inanmadığı gerçeği ortadadır. 

Şampiyonluk yarışını göğüslemesine 8 hafta kala Beşiktaş'ı içeriden vurmak, algı operasyonları ile Beşiktaş'ı taraftar ve kamuoyu nezdinde güçsüz ve sorunlu göstermek isteyen güçlerin, manipülatif haber kampanyalarına hız verdikleri, Beşiktaş'ın yeni stadını açmakta olduğu ve lider bulunduğu bu en güçlü döneminde, yalan haberlerle farklı bir Beşiktaş algısı oluşturulmak istendiği ortadadır. 
Öncelikle Beşiktaş taraftarının artık bu tür yalan haberlere itibar etmediği, defalarca uyarılmalarına karşın mesleğini hakkı ile yapmayan bu 'gazetecilerin' mesleki itibarlarının sorgulanması gerektiği aşikardır. 
Açık Mert Korkusuz ve Sözcü gazetelerindeki bu asılsız iddialara yönelik olarak yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...