GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
4 dakika önce

Ankaragücü'nde Morutan üzüntüsü! Rumen yıldız acı içinde oyundan alındı

Türkiye Kupası yarı final turu ilk maçında Beşiktaş'ı konuk eden Ankaragücü'nde Olimpiu Morutan ikinci yarıda yaşadığı sakatlık sonrası oyundan çıkmak zorunda kaldı.
Spor - Spor
32 dakika önce

Başkent'te sessiz gece! Ankaragücü - Beşiktaş maçında gol yok | Türkiye Kupası yarı final turu

Türkiye Kupası yarı final turu ilk maçında karşılaşan Ankaragücü ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı. Rövanş maçı 7 Mayıs'ta Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak.
Spor - Spor
1 saat 47 dakika önce

Sadettin Saran canlı yayında duyurdu! Fenerbahçe başkan adaylığı için tek şart sundu

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Sadettin Saran, haziran ayında yapılacak seçimli genel kurul öncesi adaylık hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan olması durumunda şampiyon yapacağını belirten Saran, adaylık için tek şartı Ali Koç'a bağladı.
 - İşte Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı...
2 saat 36 dakika önce

Süper Lig 33. haftanın VAR kayıtları yayınlandı! Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı pozisyonu paylaşıldı

Süper Lig'in 33. haftasındaki önemi pozisyonların VAR kayıtları paylaşıldı. Sivasspor - Fenerbahçe maçının son dakikalarında yaşanan penaltı pozisyonu da detaylarıyla verildi.
Spor - Spor
2 saat 53 dakika önce

İngiltere Erol Bulut'u konuşuyor! Haftanın en iyi teknik direktörü seçildi

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'i çalıştıran Erol Bulut, 44. haftaya damgasını vurdu. Türk teknik adam haftanın en başarılı ismi olarak ön plana çıktı.
Spor - Spor
3 saat 31 dakika önce

Ankaragücü - Beşiktaş maçı ilk 11'leri belli oldu! Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı

Türkiye Kupası yarı final turunun ilk maçında Ankaragücü ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 20.30'da Eryaman Stadyumu'nda oynanacak.
Spor - Spor
3 saat 45 dakika önce

Yusuf Yazıcı'nın başı belada! Türk futbolcu Fransa'da yaşadığı olayı paylaştı

Fransa'da Lille forması giyen Yusuf Yazıcı'nın evine üçüncü defa hırsız girdi. Sosyal medyadan evine gelen polisleri paylaşan Yusuf, yaşadığı talihsiz anı paylaştı.
Spor - Spor
4 saat 12 dakika önce

Çeşme'de “Salomon Yarı Maratonu” heyecanı!

Ege'nin büyüleyici atmosferinde, tarih ve doğanın kucaklaştığı bir rota üzerinde koşmak isteyenler Salomon Çeşme Yarı Maratonu’nda 4 Mayıs Cumartesi günü bir araya gelecek. “Denizin Sesi, Adımların Ritmi: Çeşme'de Koş!” sloganı ile Çeşme, Ilıca ve Alaçatı'nın eşsiz güzelliklerinde koşulacak yarışa dahil olmak isteyenler 1 Mayıs Çarşamba gününe kadar kayıt yaptırabilecek.
Spor - Spor
4 saat 31 dakika önce

Fethiye - Marmaris etabı şampiyonu Giovanni Lonardi! 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu

2024 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun (TUR 2024) 3. etabını, Polti Kometa takımının İtalyan sporcusu Giovanni Lonardi kazandı. Van Poppel bitiş çizgisini ilk sırada geçti ancak son metrelerde Lonardi'yi bariyerlere sıkıştırdığı gerekçesiyle sprintten diskalifiye edildi.
Spor - Spor
4 saat 44 dakika önce

Teknik direktör krizi son buldu! Unai Emery 3 yıllık imzaladı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, İspanyol teknik direktörü Unai Emery ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını açıkladı.
Spor - Spor
5 saat 19 dakika önce

Fenerbahçe'yi durduran Tzolakis, yeni sezonda imzayı atacak! Yunan kaleciden kariyer transferi

Yunanistan ekiplerinden Olympiakos'un genç kalecisi Konstantinos Tzolakis'in sezon sonunda Portekiz'e gideceği öne sürüldü.
 - İş atılacak imzaya kaldı
5 saat 38 dakika önce

Trabzonspor yeni sezonun ikinci transferini de bitirdi! İş atılacak imzaya kaldı

Yeni sezon için kadro yapılanmasına erkenden başlayan Trabzonspor'da, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takım bu doğrultuda, Gaziantep FK forması giyen Denis Draguş transferinin ardından bu kez, Borna Barisic ile prensip anlaşmasına vardı.
 - "Hayırlı olsun şampiyonluğunuz"
5 saat 55 dakika önce

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in güldüren diyalogu "Hayırlı olsun şampiyonluğunuz"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Hatay'ı ziyaret eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bir künefe ustasının "Hayırlı olsun şampiyonluğunuz" demesi üzerine bakın ne yaptı.
 - Fenerbahçelileri kızdıran 23 Nisan paylaşımı! Icardi...
6 saat 58 dakika önce

Icardi yine yapacağını! Galatasaray'ın yıldızı 23 Nisan paylaşımı Fenerbahçelileri kızdırdı

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, gündeme damgasını vuran paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Önceki gün Fenerbahçe'nin puan kaybı yaşadığı Sivasspor karşılaşması sonrası 'İyi uykular' paylaşımı yapan Arjantinli bu kez 23 Nisan paylaşımıyla Fenerbahçelileri kızdırdı. İşte haberin detayları.
 - "Süper Lig tescil edilmeyebilir" demişti! TFF açıkladı
7 saat 5 dakika önce

Süleyman Hurma'nın "Süper Lig tescil edilmeyebilir" sözlerine TFF'den jet cevap: "Manipülatif, yalan beyanlar"

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma katıldığı bir canlı yayında "Türkiye Ligi, bu durum böyle devam ederse tescil olmama tehlikesiyle karşı karşıya." ifadelerini kullanmıştı. Hurma'nın bu sözleri üzerine TFF bir açıklama yayınladı.
 - Fair Play Ödülleri'nde kazananlar belli oldu
7 saat 34 dakika önce

TFF açıkladı! İşte Mart 2024 Fair Play Ödülleri'nde kazananlar

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), sporun vazgeçilmez unsuru olan fair play'in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediğ iFair Play Ödülleri'nde Mart 2024 döneminin kazananlarını açıkladı.
 - Hakan Milli Takım eleştirilerini duyunca küplere bindi
8 saat 4 dakika önce

Inter'le şampiyon olan Hakan Çalhanoğlu Milli Takım eleştirilerini duyunca küplere bindi: "Boş yapmayın"

Milan'ı 2-1 mağlup edip, Serie A'nın bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Instagram canlı yayınında Milli Takım eleştirisi karşısında sinirlerine hakim olamadı.
 - Yeni takımını böyle duyurdular
8 saat 26 dakika önce

Arda Güler için veda vakti! Sezon sonunda Real Madrid'den ayrılıyor! Yeni takımını böyle duyurdular

Sezon sonu Real Madrid'e veda edeceği iddia edilen Arda Güler hakkında bu kez Alman basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Haberde Güler'in kesin olarak Madrid'e veda edeceği belirtilirken, yeni takımını da duyurdular. İşte haberin detayları.
 - "Bize her yer Trabzon, bu intikam"
10 saat 8 dakika önce

Attığı gol belki de Fenerbahçe'yi şampiyonluktan etti! Koita: "Bize her yer Trabzon, bu intikam"

Süper Lig'den 33.haftasında Sivasspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, karşılaşmadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı. Karşılaşmada gol atan isimlerden biri olan, bir dönem Trabzonspor forması da giyen Fode Koita, Fenerbahçelileri kızdıracak bir açıklamaya imzasını attı.
 - UEFA, Meler hakkındaki son kararını verdi
10 saat 43 dakika önce

UEFA, Halil Umut Meler hakkındaki son kararını verdi! EURO 2024'te düdük çalacak

Son dönemde Türk futbolunun en çok tartışılan isimlerinden biri olan hakem Halil Umut Meler hakkında UEFA son kararını verdi. Meler, 10 Haziran-14 Temmuz arasında Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nda görev yapacak.
 - Sergen Yalçın bombası ha patladı ha patlayacak
10 saat 43 dakika önce

Adım adım geri dönüyor! Adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın son kararını Antalyaspor yönetimine iletti

Fernando Santos'un Beşiktaş'tan gönderilmesinin ardından adı siyah-beyazlılarla anılan ilk isimlerden biri olan Sergen Yalçın'dan flaş karar. Yalçın adım adım Beşiktaş'a dönüyor.
Sona Git