Başkan el atı! Kadıköy'de şok yasak

Düzenleyen:
Başkan el atı! Kadıköy'de şok yasak

SPOR Haberleri

Beşiktaş-Fenerbahçe maçında saha komiserinin van Persie'yi kolundan tutup "kenarda ısınamazsın" uyarısı sonrası sarı-lacivertli kulüp artık Kadıköy'deki maçlarda bu uygulamaya yer vermiyor.

Tarih: 27 Eylül 2015.... Yer: Atatürk Olimpiyat Stadı... Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında kıran kırana bir derbi oynanıyor. Karşılaşmanın ikinci yarısı ve Fenerbahçe 2-1 mağlup durumda. Teknik direktör Vitor Pereira, Fernandao'nun yerine Robin van Persie'yi sokmak istiyor ve bunun için de Hollandalıyı ısınmaya gönderiyor.

VAN PERSIE'Yİ KOLUNDAN TUTMUŞTU

Süper yıldız da taç çizgisine paralel bir şekilde koşmaya başlıyor. İşte o dakikada saha komiseri Nezir Aydın sert bir şekilde RVP'yi kolundan tutarak orada koşamayacağını belirterek çalışmasını engelliyor. Ortam geriliyor ve Hollandalı yıldız oyuna giriyor. İşte bu olay 3-2 Beşiktaş'ın galibiyetiyle biten maç sonrasında tartışma yaratmıştı.

Başkan el atı! Kadıköy'de şok yasak

30 GÜN HAK MAHRUMİYETİ CEZASI ALMIŞTI

TFF Hukuk Kurulu, saha komiseri Nezir Aydın'ı PFDK'ya sevk ederken kurul da daha sonra yaptığı toplantıda Aydın'a 30 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. O tarihten sonra da Nezir Aydın'a bir daha hiçbir maçta görev verilmedi. Ancak başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin tepkisi daha büyük oldu...

Başkan el atı! Kadıköy'de şok yasak

KOMİSERİN GÖREV ALIP ALMAMASI KULÜBÜN KENDİ İNİSİYATİFİNDE

Saha komiserinin görev alıp almaması ev sahibi takımın inisiyatifinde. Aldıkları 100 TL'yi de kulüp ödüyor. Bunun için de başkan o günden sonra Kadıköy'deki hiçbir maçta saha komiserinin olmasına izin vermedi. Kısacası Ülker Stadı'na saha komiserinin girmesi yasak...

Başkan el atı! Kadıköy'de şok yasak

ALİ OSMAN ÖZGÜL: HİÇBİR ARKADAŞIMIZ GÖREV ALAMIYOR

Ülker Stadı'nda saha komiserlerinin görev alamayışını İstanbul Futbol Saha Komiserleri Derneği Başkanı Ali Osman Özgül de doğruladı...

Özgül, "Evet o günden sonra Kadıköy'deki hiçbir maçta saha komiseri arkadaşımız görev yapamıyor. Bu, kulübün inisiyatifinde. Fenerbahçe de saha komiseri istemediği için biz de görevlendirmiyoruz" ifadesini kullandı. (Kaynak: Habertürk)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...