Trabzonspor deplasman fobisine Gaziantep'te son verdi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Trabzonspor deplasman fobisine Gaziantep'te son verdi

SPOR Haberleri  / İHA

Son derece temposuz bir futbolun oynandığı maçta bordo-mavililere 3 puanı 60. dakikada Mustafa Yumlu'nun kafa golü getirdi

Eksik oyuncularının geri dönmesiyle birlikte farklı bir görüntü çizmeyi hedefleyen Trabzonspor deplasmanda G.Antepspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Bordo-mavililer bu sonuçla 8 haftalık dışı saha fobisine de son vermiş oldu. Ligde üst sıralara yükselmek isteyen iki takımın maçında topa daha çok sahip olan taraf Gaziantepspor olsa da sonuca giden taraf Trabzonspor'du. Muhammet Demir'in son dakikada kadrodan çıkarılmasıyla maça ilk 11'de başlayan Cardozo oldukça silik bir görüntü çizdi. Paraguaylı golcünün bu performansında takım arkadaşlarının da payı vardı. Bordo-mavililer karşılaşma boyunca Mustafa Yumlu'nun golü dışında rakip kaleyi tehdit edecek bir girişimde bulunamadı.

Bir Mehmet&Mustafa yapımı
İlk devrede her iki ekibin de sergilediği temposuz futbol ikinci yarıda da devam etti.  Cavanda'nın 50. dakikada uzaklaştırmak istediği top ceza sahası yayının sol tarafında Daniel Larsson'un önünde kaldı. Danimarkalı bekletmeden şutunu çekti ancak top kalenin üstünden auta gitti. Ceza sahası yayının sol tarafında 53'te topla buluşan Chibuike şutunu çekti ancak top defanstan döndü. Maçtaki derin sessizliği 60. dakikada Mustafa Yumlu bozdu. Sağ kanattan serbest vuruşu kullanan Mehmet’in düzgün ortasında topa iyi yükselen Mustafa’nın kafa şutu ağlarla buluştu: 1-0. Kalan dakikalarda da maçtaki tempo yükselmezken, golü atan Trabzonspor hanesine de 3 puanı yazdıran taraf oldu.    

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...