Demba Ba hat-trick yaptı, Çin'i salladı!

Düzenleyen:
Demba Ba hat-trick yaptı, Çin'i salladı!

SPOR Haberleri

Çin Süper Ligi'nde 3. hafta mücadelesinde Shanghai Shenhua ile Shijiazhuang Ever Bright karşılaşırken maça Demba Ba damga vurdu.

Çin Süper Ligi'nde 3. hafta maçında Shanghai Shenhua ile Shijiazhuang Ever Bright kozlarını paylaştı. Hongkou Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ın eski yıldızı Demba Ba'nin takımı Shanghai Shenhua 3-1 kazandı. Takımının 3 golünü birden atan Demba Ba; 6, 44 ve 59. dakikalarda tabelayı değiştirdi. Senegalli yıldız 30. dakikada da bir penaltı atışından yararlanamadı. Rakip takımın golünü ise 51'de Mao Jianging kaydetti.
Demba Ba hat-trick yaptı, Çin'i salladı!

74 dakika sahada kalan Demba Ba yerini yeni transfer Obafemi Martins'e bıraktı. Hat-trick yapma başarısı gösteren Demba Ba, bu sezonki gol sayısını 4'e çıkardı. Ba ayrıca Çin'de 2. kez hat-trick yaparak klasını ortaya koydu. Alının bu sonuçla Shanghai puanını 7'ye yükseltti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...