Panama belgeleri Messi'yi de yaktı

Panama belgeleri Messi'yi de yaktı

SPOR Haberleri

Yayınlandıktan sonra tüm dünyanın gündemini oluşturan Panama belgelerinde dünyaca ünlü yıldız futbolcu Messi'nin de adı geçiyor.

Dünyanın gündemine oturan Panama belgelerinde vergi kaçırdıkları mahkemece ispat edilen ve para cezası alan Lionel Messi ile babası Jorge Messi'nin de Panamalar'da Mega Star Enterprises ismiyle bir offshore şirketini 2013'te kurdukları ve o dönemden bu yana aktif olarak şirketi kullandıkları belirtildi.

PLATİNİ'NİN MALİ HAREKETLERİ VAR
FIFA tarafından futbol aktivitelerinden men edilen eski UEFA Başkanı Michel Platini'nin de Panama'da 2007 yılında bir offshore şirketi kurduğu ve o günden bu yana sık sık hesabında mali hareketler olduğu belirtildi.

LİSTEDEKİ FUTBOLCULAR
Ayrıca, Premier Lig'de Leicester forması giyen Leonardo Ulloa ile birlikte eski Manchester United ve Real Madrid oyuncusu Gabiel Ivan Heinze'nin de Panamalar'da offshore şirketi olduğu yazıldı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...