Arda, Barça'ya gitti böyle oldu!

Düzenleyen:
Arda, Barça'ya gitti böyle oldu!

SPOR Haberleri

Arda Turan'ın da forma giydiği Barcelona-Real Madrid maçında Türkiye açısından bir rekor kırıldı. El-Lcasico'yu 2 bin Türk futbolsever tribünden takip etti.

İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 31. haftasında Real Madrid deplasmanda Barcelona'yı 2-1 yendi. Pique'nin golüyle öne geçen Katalanlar, Benzema ve Ronaldo'nun gollerine engel olamayınca sahadan yenilgiyle ayrılmakla kalmadı, 39 maçlık seri de sona erdi.

ARDA, SAYESİNDE TÜRK TARAFTAR SAYISI ARTTI

Cruyff'a veda için 99 bin kişilik stadı dolduran sadece Katalan taraftarlar değildi. Arda Turan'ın da transferiyle birlikte Barcelona'ya olan hayranlığın artması Türk futbolseverlerin maçlara olan ilgisini de artırdı.

2 BİN TÜRK İZLEDİ

Camp Nou Stadı'nın tribünlerinde adım atacak yer bulunmazken, Türkiye'den de 2 binden fazla taraftar El Clasico'yu izlemek için Barcelona'nın yolunu tuttu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...