Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe saldırının hesabını sordu

Düzenleyen:
Fenerbahçe saldırının hesabını sordu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, takım otobüsünün kurşunlanmasının üzerinden 365 gün geçmesi üzerine bir açıklama yaparak "365 gün geçmesine rağmen neden failler hala bulunamadı?" diye sordu.

Fenerbahçe Kulübü, takım otobüsünün kurşunlanmasının üzerinden 365 gün geçmesi üzerine resmi sitesinden bir açıklama yayımladı.

TRABZON'DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Sarı-lacivertli takımın otobüsü geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor deplasmanı dönüşünde Trabzon'un Sürmene ilçesi yakınlarında saldırıya uğramıştı. Üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen olayın failleri bulunamadı. Fenerbahçe kulübü internet adresinden yaptığı açıklama ile yaşananlarla ilgili bir takım sorular sordu. Kulübün açıklaması şöyle:

"KURŞUN SIKAN YA DA SIKANLAR KİMLER?"

"Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu, milyonların tarifsiz bir tutkuyla bağlı olduğu Fenerbahçe Spor Kulübü'nün futbol takımının otobüsüne sıkılan kurşunun üzerinden tam 365 gün geçti.

O gün de, bugün de sadece kulübümüzün ve 25 milyon Fenerbahçe taraftarının takipçisi olduğu davada,

1) Takım otobüsümüze kurşun sıkan ya da sıkanlar kimler?

2) 365 gün geçmesine rağmen neden failler hala bulunamadı?

3) Faillerin arkasında kimler var?

4) Geçen 365 günün ardından, yapılan tüm başvurulara rağmen, faili ve kurgusu meçhul kalan bu olayla ilgili neden kamuoyunu tatmin edici bir cevap alınamıyor?

"25 MİLYON FENERBAHÇELİ CEVAP BEKLİYOR"

Her gün yaşanan terör saldırılarının acılarıyla kavrulan ve teröre sayısız kurban veren ülkemizde, 25 milyon Fenerbahçeli ve kamuoyu bu soruların cevaplarını bekliyor…"

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe saldırının hesabını sordu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...