Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Feghouli ve Alvaro Pereira'yı bitiriyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Feghouli ve Alvaro Pereira'yı bitiriyor

SPOR Haberleri

İspanya'da bir dergi, Fenerbahçe'nin Feghouli ile pazarlıklarda sona geldiğini ve Getafe forması giyen sol bek Alvaro Pereira için de girişimlerin başladığını öne sürdü.

Fenerbahçe, Osmanlı karşısında alınan beraberliği üzüntüsünü yaşarken, İspanya'dan transferle ilgili iki önemli iddia ortaya atıldı. Haftalık yayın yapan dergi, Sarı-Lacivertliler'in Sofiane Feghouli ile pazarlıklarda sona geldiğini öne sürdü. Ayrıca Getafe forması giyen sol bek Alvaro Pereira için de girişimlerin başladığını iddia etti.

Fenerbahçe, Feghouli ve Alvaro Pereira'yı bitiriyor

FENERBAHÇE'DEN ÇİFTE BOMBA

Haftalık yayın yapan Don Balon Dergisi, Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu Sofiane Feghouli'nin transferinde sona geldiğini öne sürdü. Valencia ile sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki futbolcunun kariyerinde yeni bir heyecan aradığı ve tercihini; Van Persie, Nani, Meireles gibi yıldızlara sahip Fenerbahçe'den yana kullandığı kaydedildi. Dergi ayrıca, Sarı- Lacivertliler'in İspanya Ligi'ndeki tek hedefinin Feghouli olmadığını belirtti. Kanarya'nın, kiralık olarak Getafe forması giyen Alvaro Pereira ile ilgilendiğini de iddia etti. Uruguaylı sol bek için girişimlerin başladığı belirtildi.

Fenerbahçe, Feghouli ve Alvaro Pereira'yı bitiriyor
(Alvaro Pereira)

8 MAÇ CEZA ALINCA...

Estudiantes'in en önemli oyuncuları arasında yer alan 30 yaşındaki futbolcu, Gimnasia La Plata maçında Facundo Oreja'ya yumruk atınca 8 maç ceza almıştı. Arjantin ekibi de bunun üzerine Pereira'yı sezon sonuna kadar İspanyol ekibi Getafe'ye kiralamıştı. (Kaynak: Fanatik)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...