Güntekin Onay, canlı yayında çıldırdı: Futbol cahilleri

Düzenleyen:
Güntekin Onay, canlı yayında çıldırdı: Futbol cahilleri

SPOR Haberleri

NTVSpor'da %100 Futbol programının sunucusu Güntekin Onay, "Rıza Çalımbay maçı Beşiktaş'a bırakır." yönündeki yorumlara sert çıktı, "Futbol cahilleri" dedi.

NTV Spor'daki %100 Futbol programının sunucusu Güntekin Onay, Beşiktaş'ın 2-1 yenik kapadığı Kasımpaşa maçının ardından canlı yayında sert açıklamalar yaptı.

ÇALIMBAY DEDİDOKUSU

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının ardından Rıdvan Dilmen'i konuk eden Onay'ın tepki gösterdiği konu, hafta içinde sosyal medyadaki 'Rıza Çalımbay maçı Beşiktaş'a bırakacak' söylentileri idi.

"FUTBOL CAHİLLERİ"

Güntekin Onay bu konudaki görüşlerini şöyle dile getirdi: "Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında üretkenlikten uzaktı. Panikti. Mario Gomez uzun zamandır bu kadar kötü görünmedi. Bir de şunu söyleyeyim; bazı futbol cahilleri vardır ya, işte 'Rıza Çalımbay Beşiktaş'a bırakacak' diyorlar. Al buyur. Kasımpaşa'dan 2 maçta 1 puan aldı Beşiktaş. Hafta sonu da Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye bırakacak deniyor. Bu futbol cahilleri bıraksınlar artık bu işi."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...