Antalyaspor-Galatasaray maçına dev güvenlik

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Antalyaspor-Galatasaray maçına dev güvenlik

SPOR Haberleri  / İHA

Antalya il Spor Güvenlik Kurulu, Spor Toto Süper Lig’in 29 haftasındaki Antalyaspor Galatasaray maçında 750’si polis bin 350 güvenlik görevlisinin görev almasına karar verdi.

İl Spor Güvenlik Kurulu, Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Kurdoğlu başkanlığında Antalya’da nisan ayı içinde oynanacak maçlarda alınacak tedbirleri görüşmek için toplandı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, 16 Nisan Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak olan Antalyaspor - Galatasaray maçında 750 polis ile 600 özel güvenlik görevlisinin görev almasına karar verdi. Ayrıca Türkiye - İsveç maçında olduğu gibi stadın otoparklarına özel araçların alınmaması kararlaştırıldı. İl Spor Güvenlik Kurulu’nda ayrıca 1 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Antalyaspor - Torku Konyaspor Süper Toto Süper Lig maçında 500 genel kolluk görevlisi ile 500 özel güvenlik görevlisinin görev alması kararlaştırıldı. 
İl Spor Güvenlik Kurulu, 17 Nisan günü saat 15.00’te Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak olan Antalyaspor - B.B Ankaraspor Erkekler Hentbol Süper Lig müsabakası ile, 7 Nisan günü saat 17.00’de Süleyman Evcilmen Spor Salonunda oynanacak Muratpaşa Bld- Genç Uşak Spor Bayanlar Hentbol Süper Ligi Play-Off müsabakası ile 13 Nisan günü saat 18.00’de Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan Kepez Belediye - Yalovaspor Erkekler Basketbol 2. Lig Play-Off müsabakasında alınacak güvenlik önlemlerini de karara bağladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...