Çağlar Söyüncü ile 3 büyükler ve yurt rışından kulüpler ilgileniyor

Düzenleyen:
Çağlar Söyüncü ile 3 büyükler ve yurt rışından kulüpler ilgileniyor

SPOR Haberleri

Fatih Terim'in Milli Takım kadrosuna davet ettiği, Altınordu'da forma giyen Çağlar Söyüncü'yle G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra yabancı kulüpler de ilgileniyor.

Altıordu'da gösterdiği başarılı performansla A Milli takıma yükselen Çağlar Söyüncü, Avrupa'dan çok sayıda takımın yanı sıra Beşiktaş'tan resmi teklif aldı, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ise gündeminde.

"TAKIMDAN ZİYADE HOCA ÖNEMLİ"

19 yaşındaki genç futbolcunun menajeri Mustafa Doğru, "Çağlar'ın önümüzdeki sezon için eğer ki Altınordu kulübü başkanı sezon sonu transferini uygun görürse, bizim için esas olan bundan sonraki transferlerini planlamak. Çağlar'ın gideceği takımdan ziyade, gideceği hoca önemli. Kendisinin gelişebileceği bir takım olması gerekir" dedi.

"ALMANYA'DAN BİRDEN ÇOK TEKLİF VAR "

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Doğru, "Ocak ayında Frieburg resmi teklifte bulundu. Fakat Çağlar'ın ailevi durumlarından dolayı yurt dışı transferi mümkün değildi. Bayern Leverkusen Çağlar ile 1 yıldır ilgileniyor. Şampiyonlar Ligi oynayan kulüpler ilgileniyor. İspanya, İngiltere ve Almanya ilgileniyor. Çok Önemli kulüpler ilgileniyor. Almanya'dan bir tane değil birkaç tane kulüp ilgileniyor. Özellikle Almanya'da Türkiye'de ki kadar bilinen bir oyuncu" şeklinde konuştu.

ÜÇ BÜYÜKLERİN TAMAMI İLGİLENİYOR

Mustafa Doğru, "Beşiktaş devre arasında Çağlar'a resmi teklif yaptı. Bizimle görüştüler. Fenerbahçe, 5 resmi maçını canlı izledi. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde karar verecekler. Birinci opsiyonumuz kesinlikle yurt dışında oynayacağı bir takım olması. Galatasaray da ilgilendi ancak mali açıdan sıkıntıları olduğundan dolayı yoğunlaşamadı. Çağlar'ın önceki hedefi Avrupa Şampiyonası'nın kadrosunda olması. Fatih Terim özellikle destekliyor" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...