Aslan'ın listesi hazır

Düzenleyen:
Aslan'ın listesi hazır

SPOR Haberleri

Ülke dışındaki 'gözdeler' yerine Süper Lig tecrübesi olan futbolculara yönelen sarı-kırmızılılar 16 isim belirledi. Bazı kulüplere takas teklifi de sunulacak

BURHAN CAN TERZİ

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren ve mali darboğazda olan Galatasaray, olumsuz durumdan kurtulmak için planlarını yapıyor. Yeni sezonda dünya çapında yıldızlar getirmesi mümkün olmayan sarı-kırmızılı yönetim, ilk etapta Avrupa ve Güney Amerika'dan da orta sınıf futbolcu transferini düşünmüyor. Risk almak ve herhangi bir kötü sürprizle karşılaşmak istemeyen G.Saray yönetimi, geçtiğimiz günlerde izleme komitesinden Süper Lig'de boy gösteren ve dikkat çeken oyunculardan kurulu bir liste hazırlamasını istedi. 4 mevki için de alternatifli bir liste hazırlayan komite de raporunu, yöneticilere ve başkan Dursun Özbek'e iletti. Toplam 16 futbolcunun önerildiği listede ekstra olarak  PTT 1. Lig'de Adanaspor forması giyen kaleci Mert Akyüz'le, Alanyalı Tayfur Bingöl de yer aldı. 
Rodallega için 2 futbolcu...
Yüksek maliyetli futbolcularla yollarını ayırmayı planlayan ve başta kaleci Muslera'nın yerini dolduracak bir isim arayan G.Saray'da Mert'in yanı sıra Kayserili Ahamada, Rizeli Itandje da adaylar arasında bulunuyor. Gaziantep'in orta sahası Orkan Çınar için de girişimlere başlayan sarı-kırmızılıların listesinde, genç yıldızın takım arkadaşı Abdülkadir Kayalı da yer alıyor. Akhisar'da attığı gollerle tüm Türkiye'ye kendine hayran bırakan Hugo Rodallega ile golcü problemini çözmek isteyen Galatasaray'ın 30 yaşındaki santraforu kadroya katmak için Olcan Adın, Umut Bulut gibi isimleri takasta kullanabileceği belirtildi. 
Cenk devreye girecek
Eskişehir ile sözleşmesini fesheden Emre Güral da alternatif golcü olarak düşünülürken, G.Saray'ın eski oyuncusu Mehmet Batdal, Başakşehir'de göstermiş olduğu performansla izleme komitesi tarafından hazırlanan listeye girdi. Sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi sona erecek İsmail Köybaşı'na da teklif götürecek Cimbom, başarılı sol beki ikna etmek için yakın arkadaşı Cenk Gönen kozunu kullanacak. 

Aslan'ın listesi hazır

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...