Real Sociedad, Bruma için Galatasaray'a komik bir teklif sundu

Düzenleyen:
Real Sociedad, Bruma için Galatasaray'a komik bir teklif sundu

SPOR Haberleri

Real Sociedad, Bruma için Galatasaray'a "Bir yıl daha kiralayın, bonservisini 6 milyon Euro'ya çekelim. 30 maçta oynayıp 10 gole katkı yaparsa satın alalım" teklifinde bulundu.

Sezon başında Galatasaray'dan kiralanan Bruma için İstanbul'a gelen Real Sociedad sportif direktörü Eusebio'dan Sarı Kırmızılılara şok bir teklif geldi.

KOMİK TEKLİF!

Sözleşmesinde 8.5 milyon Euro'luk satın alma bedeli bulunan Bruma için İspanyol ekibinin sportif direktörü, Cenk Ergün ve Mehmet Özbek'e "Bir yıl daha bize kiralayın. Satın alma bedelini de 6 milyon Euro'ya çekelim. 30 maçta forma giyer ve 10 gole katkı yaparsa bonservisini alma maddesi koyalım" teklifinde bulundu.

GALATASARAY OLUMSUZ CEVAP VERDİ

UEFA'dan gelen finansal fair-play cezası sonrasında Bruma ve Alex Telles'i satmaktan başka çaresi kalmayan Galatasaray yönetiminin Sociedad'ın bu teklifine olumsuz cevap verdiği bildirildi. Bruma'nın sezon sonunda Galatasaray'a dönmesinin de önü açılmış oldu.

(Kaynak: Fotospor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...