AA, Saraybosna Futbol Kulübü'ne sponsor oldu

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AA, Saraybosna Futbol Kulübü'ne sponsor oldu

SPOR Haberleri  / AA

Anadolu Ajansı (AA), Bosna Hersek Premier Ligi'nin son şampiyonu Saraybosna Futbol Kulübü'nün medya sponsoru oldu.

Saraybosna Futbol Kulübü Direktörü Dino Selimovic, AA ile medya sponsorluğu anlaşması imzalamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bosna Hersek'teki diğer medya kuruluşlarıyla benzer sponsorluk anlaşmalarımız vardı ancak AA gibi uluslararası camiada saygı gören bir medya kuruluşu ile sponsorluk anlaşması imzalamak bizim için büyük onur." şeklinde konuştu.

Saraybosna Futbol Kulübü'nün Avrupa'da boy gösterebilmek adına önemli yatırımlar gerçekleştirdiğini söyleyen Selimovic, "Birçok başarımızın haberini yapmanızı diliyorum." dedi.

AA Kurumsal İletişim Direktörü Esra Kireçci de birkaç yıldır yurt içi ve yurt dışında önemli etkinliklere sponsor olduklarını anımsatarak, "Ancak ilk kez profesyonel bir spor kulübüne sponsor oluyoruz. Bu bizim için de yeni ve güzel bir heyecan. Saraybosna Futbol Takımı'nın başarılarını dünyaya tanıtmaktan büyük mutluluk duyacağız." ifadesini kullandı.

AA Spor Haberleri Yayın Yönetmeni Ersin Şiyhan ise "Kuruluşumuzun 100. yılı olan 2020'de dünyanın en etkin 10 haber ajansından biri olma hedefimizi kararlılıkla sürdürürken, Bosna Hersek'in lig şampiyonu Saraybosna Futbol Kulübü'ne medya sponsoru olmamız yeni bir heyecan vesilesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sponsorluğun hem Bosna Hersek hem de Balkanlar için yeni ve güzel işlere vesile olmasını diliyorum." diye konuştu.

Saraybosna Futbol Kulübü
1946 yılında kurulan Saraybosna Futbol Kulübü, 2 kez Yugoslavya şampiyonluğu, 3 kez de Bosna Hersek şampiyonluğu yaşadı.

70 yıllık tarihinde, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Asim Ferhatovic'in yanı sıra "Bosna Hersek Tarihinin En İyi Futbolcusu" seçilen Safet Susic gibi isimlerin de forma giydiği Saraybosna Futbol Kulübü, maçlarını başkent Saraybosna'da Asim Ferhatovic-Hase Stadı'nda oynuyor.

Malezyalı iş adamı Vincent Tan'ın 2013 yılında kulüp hisselerinin büyük çoğunluğunu satın almasıyla önemli yatırımlara imza atan Saraybosna Futbol Kulübü, 2014 yılında Bosna Hersek Kupası'nı kazandı, 2015 yılında ise Bosna Hersek şampiyonu oldu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...