Vodafone Arena'da şehit hassasiyeti

Düzenleyen:
Vodafone Arena'da şehit hassasiyeti

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, üst üste gelen şehit haberleri nedeniyle, "Açılışı kutlamasız yapalım." dedi ve efsane futbolcuları yeni stada davet etme kararı aldı.

Beşiktaş Yönetimi, Pazar günkü protokol açılışının ardından Pazartesi günü Bursaspor maçıyla resmen hizmete girecek olan Vodafone Arena'da kutlamaları rafa kaldırdı.

ŞEHİT HASSASİYETİ

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Başkan Orman ve ekibi, üst üste gelen şehit haberleri nedeniyle, "Açılışı kutlamasız yapalım. Beşiktaş'a hizmet etmiş eski hocalarımızı ve oyuncularımızı davet edelim" görüşünde hemfikir oldu.

BİLETLER TÜKENDİ

Vodafone Arena'da kutlama yapılmasa da biletleri tamamen tüketen taraftarların Beşiktaş'ın efsane isimleriyle buluşacak olması, Bursaspor maçına ayrı bir hava getirecek.

BÜYÜK BULUŞMA PAZARTESİ

Beşiktaş'a 100. yıl şampiyonluğunu getiren isim olan Mircea Lucescu, Bursaspor maçına kendisi için Vodafone Arena'da yer ayrılmasını rica etti. Gordon Milne, Slaven Bilic, Bernd Schuster ve Del Bosque'nin ise açılışta da hazır bulunacağı öğrenildi.

EFSANELER BİR ARAYA GELECEK

Bu arada kulüp tarihine geçen yabancı oyunculara gönderilen davetlerde de şu ana kadar Guti, Ernst, Nouma ve Amokachi gibi isimlerden olumlu cevap alındı.Sabah

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...