Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Muslera korkusu

Düzenleyen:
Galatasaray'da Muslera korkusu

SPOR Haberleri

Galatasaray'da kaleci antrenörü Taffarel'in ayrılacak olması, son dönemde performansı düşen ve sene sonu ayrılacağı konuşulan Muslera'nın da kafasını karıştırıyor.

Bu sezon yediği gollerle eleştirilen Fernando Muslera'nın sezon sonunda ayrılacağı ihtimali konuşulurken Uruguaylı kaleci ise sessizliğini koruyor.

TAFFAREL'İN AYRILACAK OLMASI KAFASINI KARIŞTIRDI

Avrupa'nın yanı sıra Güney Amerika ekiplerinin de peşinde olduğu oyuncunun 2 sezon daha kontratının bulunması Aslan'ın elini güçlendirirken akıl hocası Claudio Taffarel'in ayrılmak istemesi Muslera'nın da aklını karıştırıyor.

YÖNETİM SESSİZ

Fatih Terim döneminde kaleci antrenörü olarak takıma dönen Taffarel, Muslera ile birlikte geride 5. sezonunu bırakmaya hazırlanırken kontratı da sezon sonunda bitiyor. Brezilyalı antrenör şimdiye kadar sözleşmesini uzatmazken yönetimden de ciddi bir hamle bu zamana kadar gelmedi.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Vatan gazetesindeki habere göre, yönetim kurulu Fernando Muslera'nın ayrılmasını istemezken yıllık 3 milyon 575 bin Euro ve maç başına da 20 bin Euro alan oyuncunun takımın iskeletinde önemli bir rolü olduğu düşünülürken kalması için Taffarel ile masaya oturulacak. Uruguaylı akıl hocam dediği Taffarel'in ayrılık planları sonrasında kopma noktasına gelirken yönetim bunu önlemek için görüşmelere başlama kararı aldı.

KONTRATI UZATMAK İSTİYOR

Taffarel'e hedeflerin asla düşmeyeceği ve gelecek sezon ile birlikte yeniden şampiyonluğa oynayacak bir takım haline geleceklerini iletmeyi düşünen idareciler Brezilyalı'nın da G.Saray tarihindeki öneminin altını çizerek kontratı uzatmak istiyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...