Galibiyeti göbek atarak kutladılar

Düzenleyen:
Galibiyeti göbek atarak kutladılar

SPOR Haberleri

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta şampiyonluğun güçlü adaylarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, kendi sahasında Silivrispor’u uzatmalarda attığı golle 2-1 yendi. Maçın bitiş düdüğünün ardından sahaya giren Erzurumspor yöneticileri galibiyet coşkusunu misket havası eşliğinde göbek atarak kutladı.

34. haftanın en kritik maçlarından biri Erzurum’da oynandı. Haftaya 37 puanla 11. sırada giren ve Erzurum’dan alacağı puanla rahatlamak isteyen Silivrispor ile 56 puanla haftaya lider giren Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un mücadelesi nefes kesti. 90 dakikası adeta soluk soluğa izlenen maçta yaklaşık 10 bin dolayında taraftar Erzurumspor’u destekledi. Maçtan Büyükşehir Belediye Erzurumspor 2-1’lik skorla galip ayrılırken mavi-beyazlı kulübün taraftar ve yöneticileri adeta şampiyonluk coşkusu yaşadı.

Maçın bitiş düdüğüyle sahaya giren Büyükşehir Belediye Erzurumspor yöneticileri müzik eşliğinde oynayarak kutlama yaptı. Coşkuda sınır tanımayan bazı yöneticiler çimlerin üzerinde adeta çocuklar gibi yuvarlanırken bazılarının da ceketlerinin yırtıldığı objektiflere yansıdı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Kulüp Başkanı Ali Demirhan, bu sene emin adımlarla ilerleyerek şampiyon olacaklarını belirtti.

Ligin bitimine 4 hafta kala önemli bir galibiyet elde eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor kazandığı 3 puanla şehir halkına da bayram havası yaşattı. Galibiyet sonrasında taraftarlar şehir merkezinde araç konvoyu yaparak elde edilen galibiyeti kutladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...