Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Sofuoğlu'nun izinden ilerlemek istiyorum'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Sofuoğlu'nun izinden ilerlemek istiyorum'

SPOR Haberleri  / AA

İspanya'da düzenlenen Avrupa Gençler Kupası yarışında birinci olan milli motosikletçi Harun Çabuk, Kenan Sofuoğlu'nun izinden ilerlemeyi hedeflediğini söyledi.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü 1. sınıf öğrencisi olan 19 yaşındaki Harun Çabuk, gazetecilere yaptığı açıklamada, İspanya'da geçen hafta organize edilen kupada damalı bayrağı ilk sırada görmenin motivasyonunu artırdığını belirtti.

Kariyerinde ilk kez podyuma çıktığını anlatan Harun, elde ettiği derecenin üst klasmana çıkmasında kolaylık sağlayacağına inandığını ifade etti.

Elde ettiği birincilikle Avrupa Gençler Kupası'nda 25 puan kazandığını aktaran Harun, "Hollanda, İtalya, İngiltere, İspanya ve Fransa'da 8 yarışa daha katılacağım. Bu yıl Avrupa Gençler Kupası'nda şampiyon olup, ülkemizi daha iyi temsil etmek istiyorum." dedi.

Avrupa'da yarıştığı ikinci sezon olduğunu anlatan genç motosikletçi, "Geçen yıl 10'uncu bitirmiştim. Bu yıl ise ilk yarışta birinci oldum. Hedefim Kenan Sofuoğlu gibi olmak. Zaten öğrencisiyim. Allah izin verirse onun gibi olmaya çalışıyorum. Hedefim MotoGP kategorisinde yarışan ilk Türk olmak. Kenan Sofuoğlu'nun izinden ilerlemek istiyorum." dedi.

Harun, şampiyonanın ikinci ayağında, 15-17 Nisan tarihlerinde Hollanda'daki Assen Pisti'nde yarışacağını sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...