Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu'nun son maçında Rusya'nın Khimki takımını 83-70 yenen Real Madrid, play-off'a kalarak Fenerbahçe'nin rakibi oldu.

Real Madrid sahasında oynadığı maçın ilk periyodunu 33-28 önde bitirdi. İkinci periyot sonunda da Khimki karşısındaki 5 sayılık avantajını koruyan İspanyol takımı soyunma odasına 54-49 önde gitti. 3. periyotta hücumda daha etkili olan Real Madrid, 26. dakikada farkı 14 sayıya (66-52) kadar çıkardı.

Son periyoda 66-58 önde giren Real Madrid, 37. dakikada 83-66'lık skorla maçtaki en büyük farkı (17) yakaladı. Son dakikalarda skor avantajı ile rahatlayan Real Madrid, Rus ekibi 83-70 yendi.

Khimki takımından Tyrece Rise 24 sayı ile maçın en skoreri olurken, Real Madrid'de Jaycee Carroll 23 sayı ile takımının en çok sayı kaydeden oyuncusu olarak öne çıktı.

F Grubu'nu 4. sırada bitiren Real Madrid'in play-off'taki rakibi E Grubu'nun birincisi Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe geçen sezon Madrid'de oynanan Dörtlü Final'in ilk maçında Real Madrid ile karşılaşmış ve yenilmişti. Real Madrid ise THY Avrupa Ligi'nin son şampiyonu olmuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...