Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diego yeni sezonda Antalya'da

Düzenleyen: / Kaynak: fotomaç
Diego yeni sezonda Antalya'da

SPOR Haberleri  / fotomaç

Anlaşma büyük oranda sağlandı. Şu an Antalya’da olan Brezilyalı yıldızın menajeri kırmızı-beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer’le detaylarda uzlaşmaya çalışıyor.

Fenerbahçe, istenileni bir türlü veremeyen Diego Ribas'tan nihayet kurtuluyor. 31 yaşındaki yıldız, gelecek sezondan itibaren çok büyük bir ihtimalle Antalyaspor forması giyecek. Tarafların her konuda anlaştığı, şu anda Antalya'da bulunan sambacının menajerinin, kırmızılı-beyazlı kulübün başkanı Gültekin Gencer'le detayları görüştüğü öğrenildi. Sır gibi saklanan görüşme, Fenerbahçe Kulübü'nün izniyle yapılıyor.

Bonservis ödemeyecek
Fenerbahçe , Diego'yu 5 milyon euro imza parası karşılığı ve primler dahil yıllık 3.5 milyon euro ödeme koşuluyla 3 yıllığına renklerine katmıştı. Antalyaspor'un bu transfer için Fenerbahçe'ye herhangi bir bonservis ücreti ödemeyeceği, sadece Diego'nun yıllık ücretini karşılayacağı belirlendi.

47 MAÇTA 5 GOL, 11 ASiST
Geçen sezon 25 lig maçında 2 gol atıp 6 asist gerçekleştiren Brezilyalı futbolcu, bu sezon ise ligde sahaya çıktığı 22 karşılaşmada 2 kez fileleri sarsarken, 5 de asist yaptı. Sarı- lacivertli ekibe büyük ümitlerle transfer edilen Diego, performansıyla hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor. Diego, milli maçlar için verilen arada ailesiyle birlikte gittiği Dubai'de bazı Arap kulüpleriyle de transfer görüşmesi yapmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...