Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süper Lig'de kavga çıkacak!

Düzenleyen:
Süper Lig'de kavga çıkacak!

SPOR Haberleri

Bursaspor'da gösterdiği performansının ardından bu sezon başı Beşiktaş'ın yolunu tutan ve Siyah Beyazlı ekiple şampiyonluk yarışını sürdüren Şenol Güneş ile Süper Lig'i sallayacak bir iddia ortaya atıldı.

Altyapı sorumlusu Sadi Tekelioğlu’nun görevi bırakmasının ardından Hami Mandıralı’yı geçici süreliğine takımın başına getiren Trabzonspor yönetimi, teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.Başkan Muharrem Usta’nın seçim vaadi olan Mircea Lucescu listenin başında yer alırken, Felix Magath, Armin Veh, Walter Mazzarri gibi isimlerle temasa geçen Bordo- Mavililer, Braga’yı çalıştıran Paulo Fonseca için de nabız yoklamıştı.Teknik direktör konusunda oldukça titiz davranan Trabzonspor yönetiminin, şimdi de gündemine son olarak Roma’yı çalıştıran Rudi Garcia’yı aldığı öğrenildi. Lille, Le Mans, Dijon ve Saint-Etienne gibi takımlarda görev yapan ve şu an boşta olan 52 yaşındaki teknik adamla temasa geçen Bordo-Mavililer’in, ligin bitimiyle birlikte teknik adam tercihiyle ilgili son kararını vereceği belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ'E TEKLİF YAPILABİLİR

Her türlü ihtimale karşı B planı da hazırlayan Trabzonspor yönetimi, yerli teknik adamları da gündeminde tutuyor. Bordo-Mavili kurmayların, Avni Aker’deki Beşiktaş maçında plaket verdikleri Trabzonspor efsanesi Şenol Güneş’e, Siyah-Beyazlılar’la sorun yaşaması halinde teklif götüreceği öğrenildi. Bursaspor'da gösterdiği performansının ardından bu sezon başı Beşiktaş'ın yolunu tutan ve Siyah Beyazlı ekiple şampiyonluk yarışını sürdüren Şenol Güneş ile Süper Lig'i sallayacak bir iddia ortaya atıldı.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...