Real Madrid'in yıldızı Fenerbahçe'ye

Düzenleyen:
Real Madrid'in yıldızı Fenerbahçe'ye

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de Diego Ribas'ın menajerinin Antalyaspor ile büyük oranda anlaştığı, Brezilyalı oyuncunun yerine ise Real Madrid'in yıldız ismi Isco'nun transfer edileceği iddia edildi.

Fenerbahçe bir yandan Beşiktaş ile kıyasıya şampiyonluk yarışı yaparken bir yandan da yeni dönem için çok önemli transfer girişimlerinde bulunuyor. Fotomaç'ın iddiasına göre; bu çalışmalar kapsamında dün son derece önemli gelişmeler oldu. Sarı-lacivertliler, bir türlü bekleneni veremeyen ve yeni sezonda düşünmediği Diego Ribas'ın Antalyaspor kulübüyle görüşmesine izin verdi. Diego'nun menajeri de dün öğle saatlerinde Antalyaspor ile pazarlık masasına oturdu.

Diego'nun yerine Isco
Tarafların büyük ölçüde anlaştığı belirtilirken, Fenerbahçe'nin Diego'nun yerini Real Madrid'li Isco'yla doldurmak istediği belirtildi.
Sarı-lacivertli kulübün, Real Madrid'de ilk 11'de forma şansı bulamayan 23 yaşındaki Isco'yu kiralamayı hedeflediği bildirildi. İspanyol ekibinin de bu oyuncuyu kiralık vermeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...